JPG ToegepastPsycholoog.nl JPG 500x500pxIn 2009 is de start gemaakt met het huidige project van toegepastpsycholoog.nl. Initiatiefnemer is Thys de Haan, werkzaam als docent en onderwijsontwikkelaar bij de Hogeschool van Amsterdam, opleiding toegepaste psychologie.

Zijn idee was het bieden van een platform aan toegepast psychologen, om te informeren, communiceren en zichzelf te profileren. Van meet af aan zijn studenten van de HBO-opleiding toegepaste psychologie betrokken bij de ontwikkeling van de site, kijk hier voor een overzicht van de studenten die op dit moment betrokken zijn bij de site. In 2010 is de site online gegaan, klaar om mee te gaan met het ontwikkelende en interessante werkveld van de toegepast psycholoog! 

Visie van toegepastpsycholoog.nl.

"Meegroeien met een nieuw en bewegend werkveld."

Toegepastpsycholoog.nl is een faciliterende site voor het werkveld van de toegepaste psychologie. Dit betekend dat het aan moet sluiten bij de behoeften van de toegepast psychologen. Het werkveld nu is vanuit HBO-perspectief jong, er zijn nog weinig HBO toegepast psychologen, vooral studenten. Dit is de reden dat toegepastpsycholoog.nl in deze fase de nadruk legt op de studenten toegepaste psychologie. Langzamerhand wordt de groep afgestudeerden groter, toegepastpsycholoog.nl groeit hierin mee, door bijvoorbeeld een vacaturebank te maken, en ook deze toegepaste psychologen gaan bieden waar zij behoefte aan hebben. Concluderend kan gezegd worden dat toegepastpsycholoog.nl door direct contact met het werkveld een vinger op de pols houdt, en zal zorgen dat de toegepast psycholoog zich op het internet kan profileren. 

Van toegepast psychologen, voor toegepast psychologen.

Wil jij je als toegepast psycholoog profileren op een landelijk niveau? Wil je meedenken met nieuwe diensten voor toegepast psychologen die toegepastpsycholoog.nl kan aanbieden? Heb je misschien een idee voor toegepastpsycholoog.nl waar jij toekomst in ziet? Een nuttig of leuk boek gelezen waar andere toegepast psychologen ook van zullen genieten? Weet jij een interessante bijeenkomst die binnenkort plaatsvindt, en je collega’s bij moeten zijn?

Laat het via het contactformulier aan ons weten! Geef aan ons aan wat je graag wil doen, graag anders wil zien, of graag wil delen met je collega toegepast psychologen. 

Kijk hier wie toegepastpsycholoog.nl mogelijk maken.

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie