TerugvCal/iCal
Datum:
05.11.16
Tijden:
10:00-14:00
Locatie:
Hogeschool Leiden
Adres:
Zernikedreef 11, 2333 CK Leiden, Nederland
Organisator:
Opleiding toegepaste psychologie - Hogeschool Leiden

Realistisch beeld krijgen van een opleiding? En een juiste studiekeuze maken? Bezoek de Open Dag en ga in gesprek met onze studenten en docenten.

Binnenkort organiseert Hogeschool Leiden weer open dagen. De open dagen in 2016 en 2017 zijn op:

  • zaterdag 5 november 2016;
  • zaterdag 10 december 2016;
  • zaterdag 11 februari 2017;
  • zaterdag 25 maart 2017 en
  • woensdagavond 10 mei 2017. (Informatiemarkt Master/Deeltijd/Duaal/Ad)

Voor een aantal opleidingen kun je op deze dagen ook proefstuderen. Meer inhoudelijke informatie over het programma, de tijden en proefstuderen volgt later.

Op onze website vind je uitgebreide informatie over al onze opleidingen en op Studiekeuze123.nl vind je allerlei handige hulpmiddelen. Bijna zeker van je keuze? Doe de Reality check.

Wat kun je verwachten op de Open Dag?

Op de Open Dag kun je:

onze studenten en docenten alles vragen wat je wil weten.
informatie vinden over inschrijven, collegegeld, studiefinanciering en het leenstelsel.
persoonlijk advies krijgen over welke studie echt bij jou past.
een rondleiding van onze studenten door ons gebouw nemen.
Welke informatie krijg je tijdens de Open Dag?

Je krijgt op de Open Dag algemene informatie over inschrijven, studiefinanciering en studeren met een functiebeperking. Ook zijn alle opleidingen aanwezig. Je hebt dus alle mogelijkheid om in gesprek te gaan met onze studenten en docenten en al je vragen te stellen. Naast de opleidingen zijn ook onze honoursstudenten, een aantal studieverenigingen, de Hogeschool Activiteiten Commissie en Internationalisering aanwezig op de Open Dag. Mocht je alle informatie rustig willen doorlezen, drink dan een drankje in het Grand Café.

Advies van onze studentendecaan

Twijfel je over je studie of vind je het lastig de juiste studie te kiezen? Praat dan tijdens de Open Dag met onze studentendecaan. Zij helpen je en geven persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over studiekeuze, financiën, studievertraging of studeren met een functiebeperking. De Academische Pabo heeft een aparte voorlichtingsdag met Universiteit Leiden.

Vragen?

Heb je vragen over een opleiding of je aanmelding? Stel gerust jouw vraag via de chat, telefonisch via +31(0)71 5188900 of neem contact op per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie