TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Maltha Studiecoaching

Zelfstandige studiebegeleider op een middelbare school

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 18th december 2017
Locatie: Utrecht

Functie-omschrijving:

Maltha studiecoaching is al sinds 1982 deskundig op het gebied van top-studiebegeleiding in de vorm van persoonlijke studiebegeleiding, coaching en privélessen voor leerlingen uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en het hoger- en WO onderwijs. Wij zijn gespecialiseerd in de begeleiding van leerlingen met studie- en leerproblemen, studievaardigheden en studiebegeleiding / huiswerkbegeleiding. Wij onderscheiden ons door het aanbieden van een individuele, op maat toegesneden persoonlijke begeleiding. De Maltha groep is één van de oudste en meest innovatieve ondernemingen in haar branche. Zo ontwikkelen wij bijvoorbeeld onze eigen producten voor schoolorganisaties als wel de consumentenmarkt.

De Maltha groep bestaat uit de Maltha studiecoaching te Bilthoven, Utrecht centrum, Utrecht Kampong en Zeist en Maltha Beheer BV waaronder Maltha insCool®, Studie Nanny at Home® en het OnderwijsAdviesBureau. Ook valt de Orthopedagogische Praktijk Maltha onder de Maltha groep.

Bedrijfscultuur
Informeel, praktisch en no-nonsense. Wij vormen een gepassioneerd, enthousiast, energiek en daadkrachtig team.

Zelfstandige studiebegeleider op een middelbare school
Voor onze vestiging van Maltha insCool in Zeist zijn wij op zoek naar een zelfstandige studiebegeleider, een Senior Studiecoach, op een middelbare school. Naast de dagelijkse studiebegeleiding van onze leerlingen ben je verantwoordelijk voor het leiden van de vestiging. Daarbij hoort onder andere het aansturen van de studiecoaches, het contact houden met school en zorg dragen voor de groei van jouw vestiging.

Als Senior Studiecoach / vestigingsmanager ben je van maandag tot en met vrijdag aanwezig en het aanspreekpunt van een vaste groep leerlingen en hun ouders. Je leert je eigen leerlingen studievaardigheden aan en controleert/ corrigeert studieplanningen. Je hanteert daarbij het door Instituut Maltha ontwikkelde beleid. Dit weet je op een gepassioneerde, enthousiaste en overtuigende manier te brengen. Leiding nemen én geven ligt je van nature. Discipline en aanpakken zijn hierbij essentieel, als Senior Studiecoach / vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het pedagogisch, onderwijskundig en beleidsmatige klimaat op de vestiging.

Taken
• Leiden van de vestiging en aansturen van het team;
• (Intake)gesprekken voeren met ouders;
• Contact houden met ouders en school;
• Dagelijks begeleiden en monitoren van de voortgang van alle (ook knelpunten signaleren en daarop handelen);
• Aanleren van studievaardigheden;
• Uitvoeren van marketing en sales taken van jouw vestiging;
• Zorg dragen voor de groei van jouw vestiging.

Jouw profiel
• Afgeronde HBO/WO opleiding;
• Je hebt een (bewezen) passie voor pubers, je durft ook duidelijke grenzen te stellen naar deze doelgroep;
• Je beschikt over leidinggevende capaciteiten;
• Je hebt affiniteit met marketing en sales op ons vlak;
• Je hebt een flexibele instelling;
• Je bent gepassioneerd, energiek en enthousiast;
• Je werkt graag zelfstandig en je handelt oplossingsgericht;
• Je kan goed onder tijdsdruk werken.

Pas je niet helemaal binnen bovenstaand profiel, maar heb je wel affiniteit met het begeleiden van leerlingen, dan is wellicht de functie van studiebegeleider iets voor jou. Wij zijn ook op zoek naar gepassioneerde en enthousiaste studiebegeleiders voor de dagelijkse begeleidingsvormen van onze leerlingen (leeftijdsgroep groep 4 t/m WO studenten) met eventuele doorgroei mogelijkheden.

Wij bieden
Een uitdagende functie van 17 tot 25 uur per week (afhankelijk van inzet en uitvoering van marketing is uitbreiding van uren mogelijk) met boeiende jongeren van verschillende leeftijden. Kerntijd: 13:30-18:30 uur op maandag tot en met vrijdag.

Een interne opleiding tot Senior Studiecoach in een gerenommeerd, professioneel bedrijf. Met een marktconform salaris van €1.900,00 - €2.080,00 per maand gebaseerd op een 40-urige werkweek.

Interesse?
Vul het sollicitatieformulier op deze site in en upload hierin je CV. Veel succes en misschien tot snel bij Maltha studiecoaching!

Originele vacature. 

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie