TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Yacht

Business Course Yacht traineeship HR

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: dinsdag, 20th maart 2018
Locatie: Amsterdam

Functie-omschrijving:

OVER DE FUNCTIE
Als HR trainee word jij opgeleid tot vakspecialist mét managementskills! In drie jaar tijd ga je bij 3 verschillende opdrachtgevers aan de slag en leer je meerdere functies binnen HR kennen.
Heb jij altijd interesse in een functie binnen HR en/of de arbeidsbemiddeling en ga jij graag aan de slag bij opdrachtgevers als KLM, Pfizer of Randstad? Ben jij communicatief vaardig, ambitieus en resultaatgericht? Kom dan naar de Business Course op vrijdag 20 april en maak kennis met het traineeship van Yacht!

PROGRAMMA

12:00 - 12:30 uur Ontvangst
12:30 - 13:30 uur Algemene presentatie Yacht trainees - Maxime van Damme en Tim Smolders
13:30 - 13:45 uur Verdeling groepen Business Case
13:45 - 14:00 uur Korte pauze
14:00 - 16:15 uur Uitwerking Business Case
16:15 - 17:00 uur Presentaties en afsluiting
17:00 - 19:00 uur Borrel

Tijdens de Business Course zal een case behandeld worden die gelinkt is aan de vakgebieden Finance, HRM, Engineering, Supply Chain & Procurement, MarCom, Legal en IT. Dit biedt jou de mogelijkheid om jouw talenten te tonen! Ben jij inmiddels helemaal enthousiast geworden? Geef je dan snel op voor onze Business Course op 20 april! Wie weet loop jij diezelfde middag nog weg met een contract!

FUNCTIE-EISEN
Voor deze Business Course zoeken wij kandidaten met een (bijna) afgeronde opleiding (HBO of WO) in de richting HRM, P&O, (Toegepaste) Psychologie of A&O. Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring, hebt interesse in een traineeship en kan aantonen dat je sterk bent op de competenties inzet, resultaatgerichtheid, impact, zelfontwikkeling en aanpassingsvermogen.

ARBEIDSVOORWAARDEN
Schrijf je snel in en bemachtig 1 van de 8 plekken die beschikbaar zijn voor deze Business Course! Inschrijven kan tot en met eind 15 april 2018.

BEDRIJFSINFORMATIE
Yacht trainees is dé specialist op het gebied van jong talent. Binnen het Yacht traineeship ga je in drie jaar tijd aan de slag bij interessante opdrachtgevers en ontwikkel je daarnaast je managementskills in een op maat gemaakt opleidingsprogramma.

Al meer dan 250 trainees gingen jou voor en vervullen binnen ons traineeship succesvol uiteenlopende functies in diverse branches.

CONTACTINFORMATIE
Voor meer informatie neem je contact op met Margo van Timmeren via telefoonnummer 06-82401518

Werken voor Yacht
Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie