TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Select HR

Sales Recruitment Consultant

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: dinsdag, 20th maart 2018
Locatie: Den Bosch

Functie-omschrijving:

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Klinkt Select Human Recources dé perfectie organisatie voor jouw volgende uitdaging? Ben je gepassioneerd door sales en Human Recources en wil je deel uit maken van ons zeer gedreven en enthousiaste team? Beschik je over de juiste competenties en spreken de volgende verantwoordelijkheden je aan:

Invullen van vacatures met uiteenlopende profielen op een kwalitatieve en professionele wijze.
Gebruik maken van de verschillende rekruteringskanalen en creatief zijn in jouw zoektocht van de juiste kandidaat bij de juist opdrachtgever.
Goed zicht hebben op de competenties en talenten van jouw kandidaten door een uitgebreide prescreening bestaande uit een gestructureerd interview, de afname van een test gericht op de Big 5, eventueel aangevuld met vaardigheidstesten, en een uitgebreide referentiecheck.
Verantwoordelijk voelen voor en mee bouwen aan de verdere commerciële groei van onze vestiging door proactief aan de slag te gaan met jouw kandidaten en opdrachtgevers.

PROFIEL
Wie is onze nieuwe collega?

Je beschikt over een HBO achtergrond (personeelswerk, psychologie, marketing, communicatie, HR Sales).
Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met recruitment in een commerciële HR omgeving.
Je hebt de ervaring en flexibiliteit om de selectie van zowel profielen op (middle)management als operationeel niveau op je te nemen.
Je kan grote hoeveelheden informatie structureren en het overzicht bewaren.
Je neemt initiatief en werkt resultaatgericht.
Jouw omgeving omschrijft je als een gedreven persoon met een grote mate van verantwoordelijkheid die graag de handen uit de mouwen steekt.
Voor jou is één plus één drie! Je bent een echte teamplayer maar kan ook zelfstandig functioneren met je eigen dossiers.

WIJ BIEDEN
Een functie bij een Human Resource dienstverlener in volle groei! Jouw salaris wordt afgestemd op je ervaring en capaciteiten aangevuld met een pakket aan extra legale voordelen.

Wij begeleiden en leiden je op zodat je kan uitgroeien tot een succesvolle consultant. Er wacht je een fijn team collega's die samen met jou de nodige werkvreugde koppelt aan het bieden van kwaliteit aan onze kandidaten en klanten.

Heb je nog vragen neem dan contact op met Marlieke Fassbenders, Vestigingsmanager 's-Hertogenbosch, tel.: (06) 55 21 41 54.

Voldoe je niet geheel aan de gevraagde competenties maar zie je jezelf toch als de persoon waar Select Human Resources niet omheen kan, neem dan ook gerust contact met ons op.

Wij kijken uit naar je CV met motivatie! Deze kan je mailen naar marlieke.fassbender@selecthr.nl

BEDRIJF
Select Human Recources is een internationale organisatie met Belgische roots die al jaren tot de absolute top in de HR-sector behoort. Onze consultants zijn dé boegbeelden en aanspreekpartners voor onze klanten.

Selelect Human Recources heeft inmiddels ook twee vestigingen in Nederland ('s-Hertogenbosch en Hilversum). Voor onze vestiging in 's-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar uitbreiding!

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie