TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Fair Play Dienstverlening

Ambulant hulpverlener

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: dinsdag, 20th maart 2018
Locatie: Diverse locaties

Functie-omschrijving:

Fair Play Dienstverlening richt zich op cliënten met een migratie- of vluchtelingenachtergrond. Wij bieden deze begeleiding in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Sinds kort zijn wij naast Wageningen en Ede ook in Arnhem actief. Ons kantoor is gelegen in Akker71, Akkerwindestraat 71-106, Arnhem.

Als ambulant begeleider sta je naast je cliënten. Een goede vertrouwensrelatie staat bij ons voorop. Vanuit deze relatie help je de cliënt om meer zelfredzaam, zelfstandiger en steviger in de schoenen te staan. Je bemiddelt tussen de cliënt en zijn omgeving/ relevante instanties .Je formuleert concrete en haalbare werkdoelen in het individuele ondersteuningsplan. Je schrijft dit plan zelf, in samenspraak met de cliënt en na overleg met het sociaal wijkteam.

Functie-eisen: diploma op hbo-niveau in een zorg gerelateerde / agogische richting, bijvoorbeeld SPH, MWD, Toegepaste Psychologie. In het bezit van een rijbewijs, liefst met auto.

Zelfstandig kunnen functioneren en vormgeven van het hulpverleningstraject, waar nodig in samenwerking met andere begeleiders. Sociale vaardigheden voor het (dagelijks) begeleiden van mensen met een specifieke problematiek en/of ontwikkelingsachterstand - Motiveren en stimuleren van cliënten. Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid voor het verzorgen van rapportages. Wij maken gebruik van een online cliëntendossier.

Wij bieden een boeiende, afwisselende functie bij een jonge organisatie.. Salariëring en arbeidsvoorwaarden in overleg. Soort dienstverband: in eerste instantie een tijdelijk contract tussen 16 en 36 uur, in nader overleg. Uitzicht op een vast contract.

Reageren kan door een email (motivatie en c.v.) naar: andre.weber@fairplay-dienstverlening,nl tic

Soort dienstverband: Deeltijd, Bepaalde Tijd

Vereiste taal:

correct Nederlands in woord en schrift

Originele vacature.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie