TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Cordaan

Begeleider GGZ / Somatiek

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 18th juni 2018
Locatie: Amsterdam

Functie-omschrijving:

Omschrijving
Waar ga je werken?

In augustus 2018 opent Cordaan een nieuwe GGZ afdeling als onderdeel van de volledig gerenoveerde en gemoderniseerde locatie Eben Haëzer in Amsterdam Zuidoost. De afdeling bestaat uit 15 appartementen voor cliënten met een gecombineerde geestelijke- en somatische zorgvraag. Dit zijn veelal mensen die verhuizen van een andere beschermde woonomgeving omdat zich bij hen naast psychiatrische klachten chronische lichamelijke aandoeningen hebben ontwikkeld. Voor deze locatie zijn we op zoek naar een aantal begeleiders met een mbo-diploma en een aantal ervaren hbo+ begeleiders met meer coördinerende- en regietaken.

Wat ga je doen?

Als begeleider in de geestelijke gezondheidszorg bij Cordaan ondersteun je de cliënten, stelt samen met hen een persoonlijk ondersteuningsplan op waarin de wensen en doelen worden vastgelegd en bewaakt de uitvoering daarvan. Je werkt volgens de herstel ondersteunende begeleiding. Uitgangspunt is dat je de zelfredzaamheid en het welbevinden van de cliënten op alle levensterreinen zo veel mogelijk bevordert.

Je onderhoudt actief externe en interne contacten die voor de cliënt van belang zijn. Je werkt in teamverband met je collega's en vaak ook met hulpverleners van andere organisaties. Je onderhoudt nauwe contacten met elkaar om de ondersteuning en behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen.

Vereisten
Wie ben jij?

Als onze nieuwe collega heb je een vanzelfsprekende herstelondersteunende instelling. Je stelt de cliënt en diens wensen en dromen centraal, je support eigen regie, je brengt gelijkwaardigheid en wederkerigheid in praktijk. Je bent niet degene die doelen stelt maar degene die ruimte geeft. Verder heb je:

Een relevante MBO, HBO of WO opleiding afgerond zoals Verzorgende IG, MMZ, SPH of MWD, Pedagogiek of Psychologie
Je bent beschikbaar voor 16-36 uur per week op flexibele tijden; ook ‘savonds en in het weekend;
Je staat stevig in je schoenen, je hebt levenservaring en bij voorkeur ervaring met geestelijke gezondheidszorg;
Je hebt bij voorkeur ervaring met ADL ondersteuning, je bent bevoegd om insuline te injecteren en medicatie te verstrekken of je bent bereid om dit te leren;
Je bent ondernemend en creatief en je hebt zin om samen met je collega's vorm te geven aan een nieuwe locatie van Cordaan.

Wat bieden wij?

Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
Salaris bij een full time dienstverband bedraag min. € 1814 en maximaal € 3086 (afhankelijk van je opleiding en werkervaring)
Extra toeslagen voor onregelmatige diensten
Uitstekende pensioenregeling
Eindejaarsuitkering 7,4 % van het bruto jaarinkomen
Reiskostenvergoeding en fietsenplan
We stimuleren intitiatief gericht op persoonlijke groei en hebben een ruim scholingsaanbod

Enthousiast?

Solliciteer hier dan direct online! Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Diewertje Molier via 06- 277 44558

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie