TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Fivoor

Sociotherapeut

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 18th juni 2018
Locatie: Utrecht

Functie-omschrijving:

Als Sociotherapeut binnen de Kei in Utrecht werk je op een unieke plek. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team waarin je als sociotherapeut veel verantwoordelijkheden hebt. Je bent nauw betrokken bij een aantal patiënten waarvoor je een leefklimaat creëert. Hierbij is het voor jou geen probleem om te regelen en te organiseren. Je onderhoudt het contact met verwijzers en het cliëntensysteem en samen met de regiebehandelaar kijk je welke behandeling en aanpak het beste bij de patiënt past.

Daarnaast denk je actief mee over het beleid en ben je medeverantwoordelijk voor de volgende stap in het herstel van de patiënt. Hierin adviseer je tevens de regiebehandelaar want jij kent jouw patiënt het beste!

Wat breng je mee
Een relevante opleiding op HBO-niveau, bij voorkeur Social Work/SPH, HBO-V of Psychologie. Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring in GGZ, jeugdzorg, verslavingszorg, RIBW of gevangenis en met psychiatrische ziektebeelden en persoonlijkheidsproblematiek, ontwikkelingsstoornissen. Je bent innovatief, je hebt een pro- actieve houding en je bent niet bang het gesprek aan te gaan. Je bent analytisch en je hebt zelfreflectie. En je bent autonoom en in staat contact te maken. Als sociotherapeut ben je betrouwbaar en degelijk, een doorzetter, je hebt humor en relativeringsvermogen.

Wij bieden jou
Naast een interessante baan in een uitdagende branche bieden wij een contract met uitzicht op een vaste baan. Arbeidsvoorwaarden zijn volgens cao GGZ. Deze functie is ingedeeld in FWG 45/50 afhankelijk van opleiding en werkervaring, hiernaast krijg je 8% vakantiegeld en een 13e maand. Ook bouw je pensioen op bij ons fonds en bieden wij een tegemoetkoming in reiskosten voor woon- werkverkeer en gratis parkeren op ons eigen terrein. Daarnaast zijn er meerdere aantrekkelijke regelingen zoals een fietsregeling en een fitness abonnement. En om te zorgen dat jouw kennis optimaal blijft krijg je de mogelijkheid voor het volgen van cursussen en opleidingen.

Over Fivoor
Fivoor behandelt mensen die niet mee kunnen komen in de maatschappij of voor overlast zorgen vanwege complexe psychiatrische problemen of een stoornis in hun ontwikkeling. Ook behandelen we mensen met een psychiatrische stoornis waarbij een tbs maatregel is opgelegd. Doel van de behandeling is het verkleinen van de kans dat een patiënt opnieuw een delict pleegt. Fivoor heeft de ambitie om als krachtige keten topzorg te leveren volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en biedt een dynamische en inspirerende werkomgeving. Wij willen de beste zorg aan onze patiënten geven. Dit begint bij onze medewerkers door het bieden van een professionele werkomgeving, gevarieerd werk, interessante opleidingen en passende arbeidsvoorwaarden.

Wier is gespecialiseerd in het behandelen van de SGLVG doelgroep: mensen met een licht verstandelijke beperking die op veel vlakken problemen hebben (gedragsproblemen en/of psychiatrische aandoeningen). Je komt te werken in het team van De Kei te Utrecht. Op de Kei is sprake van opvang (wonen), in combinatie met klinische behandeling voor dak- en thuisloze, zorgmijdende mensen die binnen de doelgroep van Wier vallen (SGLVG). Er wonen gemiddeld 22 patiënten.

Interesse en informatie
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Caspar Tiesselink, teammanager de Kei via nummer 088-3578800.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie