TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Randstad

Werkbegeleider Jeugdzorg

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: woensdag, 4th juli 2018
Locatie: Den Haag

Functie-omschrijving:

Voor een jeugdzorginstelling in de regio Den Haag zijn we op zoek naar een ervaren en down-to-earth Werkbegeleider. Bij deze instelling wordt specialistische zorg verleend aan jeugdigen van 12 - 18 jaar die te kampen hebben met ernstige problematiek, al dan niet gecombineerd met psychiatrische problematiek en/of een licht verstandelijke beperking.

Als Werkbegeleider vervul je een bijzondere rol
Je stimuleert jongeren met complexe gedragsproblematiek en hun ouders/opvoeders om zelf de regie over hun leven te pakken. Dat vergt passie, flexibiliteit, lef en doorzettingsvermogen. Jij geeft talent een kans!

Je behandelt, begeleidt, stimuleert, activeert, ondersteunt en observeert jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar in een residentiële groep en op school. Het opstellen en uitvoeren van behandelplannen is voor jou geen probleem en je voelt je als een vis in het water op een groep. Samen met je collega’s en de leerkrachten zorg je voor een optimaal behandelklimaat waarin je vorm geeft aan behandeldoelen en concrete pedagogische activiteiten. Naast je taken als werkbegeleider coach je de individuele teamleden en geef je feedback vanuit een voorbeeld gevende rol. Je zorgt voor de afstemming van de werkzaamheden binnen het team, alsmede met de huishoudelijke medewerker. Je draagt zorg voor roosterzaken, kasbeheer en activiteitenplanning en je levert een bijdrage aan teambesprekingen, trainingen, stagebegeleiding en inwerkprogramma’s. Dit alles in een 24-uurs situatie waarbij je natuurlijk onregelmatig werkt.

Wie ben jij?
Om jouw functie zo goed mogelijk te vervullen, breng je ervaring en kennis mee:
• Je bent in het bezit van een HBO diploma (SPH, Pedagogiek, MWD, Toegepaste Psychologie, CMV);
• Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met residentieel werken en werken met ouders/systemen;
• Je bent een doorzetter die flexibel in kan spelen op onverwachte situaties;
• Je bent in staat tot objectieve observatie en rapportage en kunt zowel individueel als groepsgericht werken met jongeren. Je beschikt over kennis van en inzicht in groepsdynamische processen, de toepassing en integratie van opvoedingstheorieën, gedragstherapeutische technieken en de gangbare gedragsbeïnvloedingmethoden.
• Je hebt aantoonbaar ontwikkelde competenties op het vlak van sensitiviteit, probleemanalyse, samenwerken, stressbestendigheid, zelfvertrouwen, integriteit, zelfreflectie en professionele distantie.

De opdracht is voor 3-6 maanden en start i.o 1 december. Heb je interesse en of vragen neem dan contact op met Eveline van Hanegem 06-11727853
Voor meer informatie over ons, kijk op www.randstad.nl/zorg-professionals

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

contact
Eveline van Hanegem-Schelle
eveline.van.hanegem@nl.randstad.com
0611727853

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie