TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Het ABC

Trainers Verkeerseducatie

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 9th juli 2018
Locatie: Amsterdam

Functie-omschrijving:

In verband met de groei van een aantal projecten en trainingen, die wij in samenwerking met Verkeersplein Amsterdam uitvoeren, zijn wij op zoek naar

Trainers Verkeerseducatie
Elke dag gaan 65.000 kinderen naar de basisschool in Amsterdam. We willen allemaal dat kinderen veilig op school komen en veilig weer naar huis. Goede verkeerseducatie en een veilige schoolomgeving zijn daarbij van levensbelang. Daarom voert Verkeersplein Amsterdam in samenwerking met o.a. Het ABC een samenhangend programma voor verkeerseducatie uit.

Verkeersplein Amsterdam organiseert in opdracht van de Gemeente Amsterdam en Vervoerregio Amsterdam verkeerslessen, verkeersprojecten, theoretische en praktische examens en het vergroten van betrokkenheid van ouders, om ervoor te zorgen dat kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar zich veilig en zelfstandig in het verkeer leren te begeven.

Zo kun je bijvoorbeeld denken aan lesproject JONGleren (spelenderwijs aan de slag met een verkeerskist) voor kinderen van 0 tot 4 jaar en de groepen 1 en 2 van het basisonderwijs. Maar ook aan trainingen rondom theoretisch en praktisch verkeersexamen, dode hoeklessen (met een echte vrachtwagen) en Virtual Reality lessen behoren tot de mogelijkheid voor scholen. Kijk voor meer informatie op www.verkeerspleinamsterdam.nl

Wij zoeken, vanuit Het ABC, trainers die het leuk vinden om deze lessen en projecten aan groepen in het basisonderwijs aan te bieden. Of die met hetzelfde gemak leerkrachten en ouders onderwijzen hoe zij zélf een verkeers-lespakket aan kunnen bieden aan hun groep in de school. Natuurlijk krijg je van ons een interne training & begeleiding om je de lespakketten eigen te maken.

Dus ben jij iemand die flexibel inzetbaar is, op freelance basis graag wat bij wil verdienen en gelijk ook ervaring wil opdoen met lesgeven voor groepen kinderen, dan is dit misschien perfect voor jou.

Wellicht is er ook een combinatie te maken met assistent IB werkzaamheden (zie onze andere advertenties op www.hetabc.nl) en kunnen we je wellicht toch op contractbasis aannemen.

Je profiel
Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond met onderwijskundig/pedagogische achtergrond. Zoals de PABO of psychologie of orthopedagogiek
Je bent het gewend om voor groepen kinderen te staan en hen les te geven op een leuke manier. Je hebt leservaring/onderwijservaring en/of relevante trainerservaring.
Je hebt affiniteit met verkeerseducatie en je kunt jezelf vinden in de Amsterdamse Verkeerslijn die Verkeersplein Amsterdam in opdracht van de gemeente Amsterdam en de Vervoerregio Amsterdam uitvoert (zie verkeerspleinamsterdam.nl)
Je bent flexibel inzetbaar (of op freelance basis of op (0)- uren contract in combinatie met andere werkzaamheden als IB-assistent.

Wij bieden
Als freelancer/metgezel kan je bij ons altijd gebruik maken van een werkplek en bijbehorende faciliteiten, ook als je niet aan een opdracht voor Het ABC werkt. Je krijgt, naast de nodige gegevens van Verkeersplein Amsterdam, een ABC mailadres en je komt als Metgezel met je profiel op onze website. Je mag gratis deelnemen aan onze interne inspiratiedagen en academies. Je bent lid van de ABC-vakgroep waarbinnen je opdrachten voor ons uitvoert. Je krijgt een Opdrachtovereenkomst waarin je uurtarief en verdere afspraken helder zijn vastgelegd rondom de uit te voeren opdrachten. Er is een jaarlijks evaluatiemoment en last but not least: Je bent altijd welkom op onze personeelsbijeenkomsten en feesten.

Als medewerker op (o) urencontract kom je bij ons in dienst conform de cao AOJ in schaal 7 opgehoogd met vakantiedagencompensatie, vakantiegeld en reiskosten. En je bouwt pensioen op bij het Pensioenfonds ABP.

Reageren?
Lijkt het je leuk ons Verkeerseducatieteam te versterken (al of niet in combinatie met assistent IB werkzaamheden)? Stuur dan je CV en korte motivatie naar Carla Groen (Personeel en Organisatie van Het ABC): werkenbij@hetabc.nl. Het is even afhankelijk van het aantal reacties of we vlak vóór of vlak ná de zomervakantieperiode een selectiemiddag zullen organiseren om iedereen kort te spreken over deze vacature(s). Let op: Als je reageert in de maand augustus dan zul je niet direct een reactie ontvangen ivm de zomervakantie. Voor meer informatie zie de website van Het ABC www.hetabc.nl

Originele vacature.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie