TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

ACT Commodities

International Campus Recruiter

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 9th juli 2018
Locatie: Amsterdam

Functie-omschrijving:

Wil jij meer verantwoordelijkheden als Recruiter? Lever jij een bijdrage aan een snelgroeiende, jonge en internationale organisatie, met locaties in Amsterdam en New York? Dan gaan we graag met jou in gesprek!
Sales Trading in Commodities… Voor veel studenten nog een vaag begrip, maar jij gaat daar verandering in brengen! Wij kopen en verkopen certificaten en fysieke producten wereldwijd. Doordat jij veel vrijheid krijgt om jouw creatieve ideeën uit te voeren, ga je ACT Commodities in binnen- en buitenland op de kaart zetten. Aangezien ACT nu enorm aan het groeien is, zal jij een grote bijdrage hieraan leveren door het aantrekken van nieuw talent voor onze Sales Trader vacatures en het Sales & Trading Traineeship.

Wat ga je doen?
Als Campus Recruiter bij ACT Commodities spot jij talent, bouw je relaties op met studenten, volg je ze en nodig je hen uit voor onze events die jij organiseert. Je maakt hen enthousiast over het werk bij ACT en na hun sollicitatie, neem jij interviews af en breng je de aanbieding uit. Bovendien is er veel ruimte voor eigen inbreng en het ontplooien van nieuwe initiatieven!

Deze uitdagingen liggen onder meer voor je klaar:
Het opzetten, beheren en onderhouden van relaties met studie- en studentenverenigingen;
Het bedenken, voorbereiden en uitvoeren van events voor studenten en de ACT Talentpool;
Het verder opbouwen en onderhouden van de ACT Talentpool met daarin de beste studenten;
Als volwaardig Recruitment Business Partner schakel je gedurende het recruitment proces veelvuldig met je hiring managers;
Het managen van het full-cycle recruitment proces, van screening tot hire;
Employer Branding: zorgen dat onze positionering wordt geuit in campus events, vacatureprofielen en de gehele candidate experience.
Afhankelijk van jouw eigen interesse heb je de mogelijkheid om je rol aan de hand van verschillende projecten verder vorm te geven. Denk hierbij aan projecten rondom onze website, analytics of selectie en assessment methodologie.

Job requirements
Wie ben jij?
- Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding bij voorkeur in de richting van HRM, Arbeids-en Organisatie Psychologie of Bedrijfskunde;
- Je hebt minimaal 1-2 jaar ervaring als (campus) recruiter;
- Nederlands is jouw moedertaal en je spreekt vloeiend Engels.

Als Campus Recruiter ben je energiek, vlot en initiatiefrijk. Je bent een harde werker, zelfverzekerd en je vind het leuk om het gezicht van ACT te zijn op de universiteitscampus. Ook zoek je graag de samenwerking met je collega’s en ben je een geboren netwerker. Je laat je het best omschrijven als een nuchter persoon die stevig in zijn/haar schoenen staat. Bovendien kan jij je goed verplaatsen in (afstuderende) studenten en weet je goed in te spelen op signalen uit de arbeidsmarkt. Je hebt oog voor de reis die een kandidaat aflegt van het moment van solliciteren tot aan het daadwerkelijke aanbod en zorgt er voor dat kandidaten deze reis zo optimaal mogelijk doorlopen.

Compensation & benefits
Wat bieden wij jou?
Hoewel we groeien en steeds groter worden is de hechte en informele cultuur nog altijd duidelijk aanwezig. Het recruitment team binnen ACT is echt een onderdeel van de business. Binnen ACT worden successen samen gevierd. Je krijgt direct verantwoordelijkheid en de ruimte om je eigen intitiativen in te brengen. Hard werken en resultaat vinden we binnen ons team belangrijk maar daarnaast zoeken we regelmatig de competitie op aan onze pingpongtafel of op het indoor voetbal court.

Wanneer jij energie krijgt van een organisatie waar je veel ruimte krijgt om je eigen ideeën in te brengen en het leuk vind om campus recruitment naar het next level te brengen, ga jij je zeker thuis voelen binnen ACT!

Ook dit kun je verwachten:
- Beloningen bij behalen maandelijkse doelstellingen (bijvoorbeeld bedrijfsdiner)
- Elke week de mogelijkheid voor coaching sessies (met een external life coach);
- Mogelijkheid om middels vakinhoudelijke events te groeien als recruitment professional;
- Locatie in het kloppende zakenhart van Nederland, de Zuidas (loopafstand van NS-station)
- Een inspirerend design kantoor met indoor voetbalveld;
- Fikse korting op de prachtige gym bij ons kantoor;
- Veel leuke informele activiteiten met ons team. Denk hierbij aan de wekelijkse vrijdagmiddag borrel in onze inhouse bar én op externe locaties maar ook company dinners, foute kersttruien borrel en nog veel meer!

Wil je meer weten over deze vacature, ACT óf vind je het leuk vrijblijvend kennis te maken onder het genot van een kop koffie? Neem dan contact op met Annabel Jetten, Recruiter: 020-2199200 of solliciteer direct via de sollicitatie button.

Contact info
Annabel Jetten
+31 20 21 99200
ajetten@actcommodities.com

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie