TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

High Quality Recruitment

Junior Accountmanager

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: dinsdag, 7th augustus 2018
Locatie: Hoofddorp

Functie-omschrijving:

High Quality zoekt een Junior Accountmanager ter uitbreiding van haar team in Hoofddorp. Ben je op zoek naar een uitdagende startersfunctie, ben je commercieel ingesteld en heb je doorzettingsvermogen? Dan komen we graag in contact met jou!

Functie omschrijving HIZ02435
In een team van ervaren accountmanagers ga je de basis leggen voor je verdere carrière en je vaardigheden ontwikkelen op het gebied van sales, canvassen, acquisitie en relatiebeheer. In de eerste 3 maanden ga je vanuit een binnendienst functie en door middel van diverse trainingen de basisvaardigheden van het salesvak leren. Vanaf maand 4 ga je je vaardigheden verder ontwikkelen door zelfstandige acquisitie, klantbezoeken en relatiebeheer. Je uiteindelijke doelstelling is om in samenwerking met onze recruiters invulling te geven aan de financiële (interim) vacatures van jouw relaties. Om je maximaal te kunnen ontwikkelen ontvang je intensieve begeleiding, coaching en trainingen.

Belangrijk is hierbij dat je secuur te werk gaat en elke relatie tot in detail eigen maakt. In je acquisitie en relatiebeheer activiteiten ga je creatief te werk en is het belangrijk om doorzettingsvermogen en integriteit te hebben. Je zal snel merken dat dit geen 9 tot 5 functie is en een flexibele, proactieve, vasthoudende houding je succes gaat ondersteunen.

Functie eisen
- Een minimaal afgeronde HBO opleiding in bijvoorbeeld HRM, Marketing, Finance, Commerciële Economie of Psychologie;
- 0-1 jaar werkervaring (startersfunctie);
- Uitstekende communicatieve vaardigheden, ook in het Engels;
- Je bent representatief, commercieel ingesteld, ABN sprekend, leergierig, een absolute doorzetter en assertief;
- Verder ben je flexibel ingesteld en heb je geen 9 tot 5 instelling.

Arbeidsvoorwaarden
Bij on-target functioneren is je salarisindicatie in het eerste jaar € 29.000,-, in het tweede jaar € 39.000,- en in het 3e jaar € 56.000,- bruto per jaar, inclusief bonus en vakantiegeld. Een mobiele telefoon, laptop, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, volledig betaalde pensioenregeling en ( na 6 maanden) auto van de zaak zijn secundaire arbeidsvoorwaarden. Wie wij zijn? Klik op deze link om te zien wie je al voorgingen.

Bedrijfsprofiel
Wij zijn High Quality, een bureau gespecialiseerd in de werving & selectie en detachering van financieel, secretarieel en HR personeel. Al ruim 16 jaar werken wij voor diverse organisaties. Ons bureau staat voor échte kwaliteit en investeert in hechte relaties.

De juiste match realiseren in een zo kort mogelijk tijdsbestek, waarbij wij werkelijk alles in het werk stellen. Dat is onze kracht en ons talent. We garanderen dat we binnen 24 uur een passende kandidaat voor een interim opdracht vinden. In werving & selectie trajecten zorgen we dat binnen 10 dagen de geschikte werknemer gevonden is.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie