TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

The People Company

Stagiair Intercedent Recruiter

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: dinsdag, 7th augustus 2018
Locatie: Rijssen

Functie-omschrijving:

Voor onze eigen vestiging in Rijssen zijn wij opzoek naar een Stagiair Intercedent Recruiter. Ben jij degene die ons team wil komen versterken vanaf september 2018 t/m februari 2019?

Jouw functie
Als stagiair intercedent recruiter ga je werken met werving en selectie procedures voor verschillende opdrachtgevers. Tijdens deze procedures ga je functieprofielen voor specifieke vacatures opstellen en binnenkomende sollicitaties verzamelen. Daarna vindt een screening plaats en wordt de profielen beoordeeld. Vervolgens ga je de interessante kandidaten met het gewenste functieprofiel actief benaderen via diverse kanalen. Het voeren van telefonische gesprekken, oriënterende gesprekken en sollicitatiegesprekken met kandidaten zijn ook taken die jij als intercedent recruiter stagiair op je gaat nemen. In het hele proces van werving en selectie is het de bedoeling dat jij kandidaten en opdrachtgevers gaat begeleiden, je onderhoudt het contact met hen en je verricht hierin de nodige administratieve werkzaamheden.

Naast werving en selectie ga je ook een belangrijke rol krijgen binnen een aantal HR projecten, bijvoorbeeld outplacement- en/of tweede spoor re-integratie. Binnen deze projecten worden psychologische tests afgenomen en wordt er een plan van aanpak geschreven. Een ander onderdeel is het voeren van coachende gesprekken. Hier kan jij als stagiaire een grote rol in spelen. Kortom een uitdagende stage waarin verwacht wordt dat je eigen initiatieven neemt.

Wij vragen
– Je volgt een HBO opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Personeel en Arbeid, Personeel en Organisatie, HRM, Toegepaste Psychologie (A&O)

– Je neemt initiatief en durft gesprekken te voeren

– Als persoon bent jij gemotiveerd, zelfstandig en pakt je dingen snel op

– Je hebt affiniteit met werving en selectie en gaat nauwkeurig te werk

– Je bent in staat om kandidaten goed in te kunnen schatten

Wij bieden
Als stagiaire ben je van toegevoegde waarde in ons team. Wij bieden een flexibel en innoverende werkomgeving waarin je veel kansen krijgt voor je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling. De werkplek biedt volop mogelijkheden voor het uitvoeren van stage- en schoolopdrachten. Ons team bestaat uit een mix van jong en oud. Bovendien word je goed begeleid door een collega met HBO opleidingsniveau.

Enthousiast geworden over de functie stagiair intercedent recruiter?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Maak dan gauw een afspraak met Jolien Knol, 0548 515994 of stuur je cv naar jolien@peoplecompany.nl!

Originele vacature.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie