TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

TIG

HR Topper (Parttime)

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: dinsdag, 7th augustus 2018
Locatie: Amsterdam

Functie-omschrijving:

TIG Amsterdam zoekt een energieke en gemotiveerde allround HR Medewerker voor een parttime dienstverband (vanaf 20 uur per week, maar dit is bespreekbaar). Wij bieden je een leuke baan binnen een IT-bedrijf met veel mogelijkheden én een uitdaging om jezelf en onze organisatie te ontwikkelen. Je wilt je kennis over mens en gedrag in praktijk toepassen. Wij zullen je daarin begeleiden en je helpen op je weg naar verdere professionalisering. Van jou verwachten wij veel enthousiasme en betrokkenheid terug ?

Over de functie
De functie van HR Medewerker is een zelfstandige functie op operationeel niveau, maar je zal je ook bezig gaan houden met onderwerpen als talentontwikkeling, employer branding, change management en online marketing vanuit HR. Dit worden jouw taken:

Recruitment en het uitbreiden van netwerken (online) wordt je eerste uitdaging
Dan komen er kandidaten langs die je hebt geselecteerd en die je samen met onze managers zal beoordelen
Je zorgt voor een ultieme employee journey door de bestaande adaptatie en performance van de HR-cyclus tijdig en juist uit te voeren
Je bent een interne coach: Je organiseert en coördineert workshops en opleidingstrajecten
En kers op een taart voor een psycholoog: door proactief advies te geven, gesprekken tijdig aan te gaan, zaken goed aan te voelen en te regelen, heerst er een gezonde werksfeer en allround happiness ?

Over jou
Jij bent een ouderejaarsstudent, een afstudeerder of een starter die richting Arbeids- en organisatiepsychologie, Sociale psychologie of HRM studeert (of is afgestudeerd). Natuurlijk is relevante werkervaring vanuit je stage of werk een pré, maar minstens zo belangrijk is jouw persoonlijkheid. Om succesvol te kunnen werken binnen onze dynamische organisatie is het van belang dat je jezelf durft te zijn, nuchter bent en in staat bent een goede band op te bouwen met de mensen om je heen.

Daarom vragen wij het volgende:

Je leert razendsnel en werkt in een vlot werktempo
Je bent creatief in de zin dat jij met originele en frisse ideeën kan komen
Je onderzoektalent en goede analytische vermogen komen in deze rol goed van pas
Je hebt een vlotte pen en beheerst Nederlands op goed niveau
Sociale media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn hebben weinig geheimen voor je
Je weet hoe je een feestje moet geven en je regelt dit graag
Je bent sociaal en je vindt het leuk om gesprekken te initiëren met anderen
Woonachtig in de regio Amsterdam

Wat bieden wij?
Bij TIG vind je een informele en prettige werksfeer met zo’n 20 collega’s. We zijn allemaal een beetje nerdy en houden van foute grapjes, dus daar moet je tegen kunnen ? In de functie vind je veel vrijheid als het gaat om de inrichting van je werk en werk je aan uitdagende en toonaangevende projecten, waarbij je ook regelmatig in contact staat met medewerkers en externe professionals. Ook krijg je een opleidingsbudget zodat jij nog beter kan worden in je werk. Daarnaast krijg je van ons een lekker salaris, volledige reiskostenvergoeding, flexibele tijd- en vakantie-indeling; een nieuwe MacBook en zoveel fruit als je maar kunt eten. Last but not least: Een leuke personeelsvereniging met budget om veel activiteiten te organiseren, regelmatig gezellige borrels en bedrijfsuitjes zijn prettige extra’s.

Spreekt je dit aan? Wil je onze nieuwe HR-TIGer worden? Mail dan je vragen naar jobs@tig.nl  met als onderwerp “Sollicitatie TIG”. 

Originele vacature.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie