TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

De Buitenwereld

Projectleider voorkoming uithuisplaatsing

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: dinsdag, 7th augustus 2018
Locatie: Berkel en Rodenrijs

Functie-omschrijving:

Functieomschrijving
'Hoe kunnen we in een wereld waar belangen soms tegenstrijdig lijken, de druk hoog is en de centen schaars zijn net datgene doen wat nodig is? Hoe kan men blijvend zoeken naar een werkwijze die daadwerkelijk het verschil kan maken? Wij denken dat Raatmakers het antwoord is.'

Wij zijn per direct op zoek naar een

Projectleider voorkoming uithuisplaatsing
uren en dagen in overleg

Met Raatmakers worden krachten van verschillende organisaties gebundeld. Met als primaire doelstelling om een beter alternatief te bieden voor uithuisplaatsing. Een beter alternatief voor uithuisplaatsing van kinderen en jeugdigen (van 0 tot 18 jaar) die kampen met een overbelaste gezinssituatie, ernstige gedragsproblematiek en/of verslavingsproblematiek. De aanpak staat uitvoerig beschreven op www.raatmakers.nl

Jouw rol is belangrijk
En dat begrijpen wij als geen ander! Je pleegt zelf interventies bij het gezin en jouw doel is om het gezin als geheel te versterken. Je geeft daarbij praktische opvoedondersteuning en advies. Daarbij verzorg je ook, wanneer nodig, ambulante begeleiding aan jouw netwerk en de ouders/betrokkenen. Je werkt effectief samen en benut alle mogelijkheden die binnen je eigen informele en formele netwerk liggen. Jouw doel is behaald wanneer het gezin na begeleiding meer zelfstandig kan functioneren binnen een veilig leefklimaat. Samen met het gezin voer je de regie over de te ondernemen acties.

Functie-eisen
Jij als projectleider
Je snapt hoe je professioneel met ouders en collega's om moet gaan. Gebeurtenissen en patronen herkennen en daarop proactief handelen is jouw tweede natuur. Je bent in staat om verschillende projecten te coördineren en monitoren. Je staat stevig in je schoenen, bent stressbestendig en duidelijk in je communicatie. Ook heb jij als projectleider:
minimaal een pedagogisch hbo diploma, zoals SPH, MWD, of pedagogiek/psychologie.
minimaal drie jaar relevante werkervaring.
een SKJ registratie als Agoog GGZ.
scholing gevolgd (of bereidheid om te volgen)op het gebied van JIM, SOS, Agile en FunctioneringsProfiel.
een zelfstandige, natuurlijke en ondernemende houding.
van nature de drang om je te willen blijven ontwikkelen.
out of the box kunnen denken.
geduld en doorzettingsvermogen.
een rijbewijs en eigen vervoer.

Jij verdient het
We waarderen je inzet en jou als persoon. Wij zijn een organisatie in ontwikkeling en houden van uitdagingen. Je krijgt volop de ruimte om je te ontwikkelen en verder met ons mee (en door) te groeien. Het behalen van jouw SKJ-punten wordt bijvoorbeeld door ons gefaciliteerd. Ook bieden wij:
een leuke werksfeer, korte lijnen en sparren met collega's.
werken volgens de Agile systematiek.
een goed inwerkprogramma. Want een goed begin is het halve werk.
een salaris conform de cao GGZ FWG 55, afhankelijk van hoelang je in het vak zit.

Wil je eerst nog een paar inhoudelijke vragen stellen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon 010- 286 2765.

Durf jij knopen door te hakken en het voortouw te nemen? Solliciteer dan hier direct online onder vermelding van vacaturenummer 17-18-PRO-BUIT.

Originele vacature. 

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie