TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Quaestus

Research Consultant

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 27th augustus 2018
Locatie: Den Bosch

Functie-omschrijving:

Quaestus

 

 

 


Algemeen

Organisatie: Quaestus Executive Leadership
Locatie: Den Bosch
Sluitingsdatum vacature: nvt
Aantal uren per week: 32-40
Contactpersoon voor inlichtingen: Janneke van der Wijst
Contact telefoon: 0625088480
Contact mailadres: jannekevanderwijst@quaestus.eu

Functieomschrijving:

De organisatie

Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search, Consulting en Leadership Development. Leunend op een schat aan ervaring en gedreven door jonge talenten is Quaestus een gevestigde naam geworden op de Nederlandse arbeidsmarkt.

De procedure van Quaestus is ontworpen om de absolute top in verschillende branches te plaatsen. Hierbij worden Executive Search en Leadership Consultancy op maat in één proces geïntegreerd aan onze opdrachtgevers aangeboden. Dankzij deze Integrated Executive Leadership oplossing is Quaestus in staat een kwaliteit te leveren die ongekend is in het Executive Search vak.

Het is daarbij onze missie een Secure Base te ontwikkelen binnen Raden van Bestuur, directie- en management teams. Ook onze eigen cultuur wordt gekenmerkt door samenwerking op basis van respect, vertrouwen en veiligheid. De interne communicatielijnen zijn kort en de cultuur is informeel. Eigen initiatief, inbreng en ontwikkeling worden gewaardeerd én gestimuleerd.

Bij Quaestus en haar dochteronderneming Luke Recruitment werken circa 30 energieke en enthousiaste medewerkers. Ons vak wordt uitgeoefend op top zakelijk niveau, zowel nationaal als internationaal.

Quaestus heeft een erkende positie op de Nederlandse markt opgebouwd en is onderdeel van IMD International Search Group, een wereldwijd sterk netwerk van top Executive Search bedrijven.

Voor meer informatie over onze organisatie en ons team, bezoek onze website:
www.quaestus.nl 

Standplaats
Ons kantoor is gevestigd in “Het Koningshuis” (Koningsweg 66) te
‘s-Hertogenbosch en goed te bereiken per auto en openbaar vervoer.

De functie

In verband met de groei van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een Research Consultant die ons Research Team komt aanvullen!
Het betreft een fulltime dienstverband (minder is bespreekbaar). Momenteel bestaat het team uit 4 professionals in verschillende leeftijden. Zij wisselen kennis uit, helpen elkaar en lopen regelmatig bij elkaar binnen voor overleg.

Als Research Consultant ben je volledig verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van search opdrachten. Je werk is afwisselend omdat je aan verschillende procedures tegelijk werkt, in samenwerking met verschillende collega’s.

Je gaat procesmatig te werk en beheert het searchproces zelfstandig. Je gaat op intake bij de opdrachtgever en stelt aan de hand hiervan het functieprofiel en de search op. Je brengt de markt in kaart, zoekt actief naar kandidaten via LinkedIn en eigen netwerk en beoordeelt binnenkomende sollicitaties. Je bent verantwoordelijk voor de benadering en het eerste contact met kandidaten alsmede voor de telefonische interviews. Als Research Consultant werk je nauw samen met de Senior Consultant om uiteindelijk de beste kandidaat voor een functie te vinden.

Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor je eigen ontwikkeling. Afhankelijk van je interesses zijn er bijvoorbeeld doorgroeimogelijkheden op commercieel gebied in de consultancy of op arbeidspsychologisch vlak (denk aan assessments, onboarding processen en leiderschapsontwikkeling). Ook worden er geregeld cursussen/trainingen aangeboden voor jouw professionele groei.

Belangrijke verantwoordelijkheden

• Functie intake bij de klant, samen met de Senior Consultant en de Leiderschap Consultant;

• Maakt naar aanleiding van de intake met de Recruitment Consultant een bedrijfs- en functieprofiel alsmede een lijst van bedrijven waar potentiële kandidaten getraceerd kunnen worden;

• Is vervolgens verantwoordelijk voor het identificeren en benaderen van potentiële kandidaten middels verschillende tools;

• Maakt de eerste selectie van inkomende sollicitaties en van gesearchte kandidaten door middel van telefonische interviews;

• Opstellen van searchrapportages en vastleggen van gegevens;

• Organiseert het eigen werk, brengt prioriteiten aan en weet goed om te gaan met het behalen van doelstellingen binnen de gestelde deadlines;

• Bespreekt het proces en managet de verwachtingen naar de Senior Consultant en/of de opdrachtgever.

• Ondersteunt de Senior Consultant bij face to face interviews met kandidaten en/of Assessment Centers

• Participeert in projecten gericht op innovatie en/of kwaliteitsverbetering

Functie-eisen & kwalificaties:

In de rol van Research Consultant ben je gedreven om de juiste kandidaat voor de juiste positie te vinden. Je zoekt actief naar kansen en oplossingen.
Je hebt interesse in anderen en vindt het leuk om te verbinden. Daarnaast heb je kennis van social media en weet je deze op een professionele manier in te zetten. Vanzelfsprekend weet je zaken goed op orde te houden, kun je goed multi-tasken en werk je bovendien gestructureerd en nauwkeurig. Dit maakt jou tot de ideale collega voor ons team!

Vereisten:

• Je beschikt over een afgeronde hbo of universitaire opleiding bij voorkeur Bedrijfskunde, Human Resource Management, Psychologie of vergelijkbaar;
• Eventuele werkervaring binnen het recruitment/HR-vak is een pré;
• Je bent scherp analytisch en hebt structurerend vermogen;
• Je hebt een positieve attitude, bent nieuwsgierig en een toegankelijke teamspeler;
• Je hebt een sterk ontwikkeld empathisch vermogen;
• Je bent daadkrachtig en pragmatisch in het realiseren van doelstellingen;

• Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Gedragscompetenties

Initiatief
Kansen signaleren en ernaar handelen. Liever uit zichzelf beginnen dan passief afwachten.

Samenwerken
Actieve bijdrage leveren aan een gezamenlijke resultaat of probleemoplossing , ook wanneer de samenwerking een onderwerp betreft dat niet direct van persoonlijk belang is.

Voortgangsbewaking
Opstellen en bewaken van procedures om de voortgang van taken of activiteiten van medewerkers en van de eigen taken en verantwoordelijkheden te bewaken en zeker te stellen.

Probleemanalyse
Signaleren van problemen; herkennen van belangrijke informatie; verbanden leggen tussen gegevens. Opsporen van mogelijke oorzaken van problemen; zoeken naar ter zake doende gegevens.

Klantgerichtheid
Onderzoeken van wensen en behoeften van de klant en hiernaar handelen. Anticiperen op behoeften van klanten. Hoge prioriteit geven aan servicebereidheid en klanttevredenheid.

Resultaatgerichtheid
Het actief gericht zijn op het behalen van resultaten en doelstellingen en de bereidheid om in te grijpen bij tegenvallende resultaten

Zelfontwikkeling
Inzicht hebben in eigen sterktes en ontwikkelpunten. Op basis hiervan acties ondernemen om eigen kennis, vaardigheden en competenties te vergroten/verbeteren.

Creativiteit
Met oorspronkelijke oplossingen komen voor problemen die met de functie verband houden. Nieuwe werkwijzen bedenken ter vervanging van bestaande.

Salaris/arbeidsvoorwaarden:

We bieden je een uitdagende baan binnen één van de meest innovatieve en snelst groeiende Executive Leadership organisaties van Nederland.

Samenwerken in een professionele maar informele werksfeer met een jong en enthousiast team van professionals.

Ook intern werken we samen op een Secure Base manier waarbij een ieder op zijn/haar kracht ingezet wordt en verdere ontwikkeling gestimuleerd wordt.

We bieden je een goed arbeidsvoorwaardenpakket bestaande uit o.a. een bij de rol en je achtergrond passend salaris als ook de mogelijkheid je verder te ontwikkelen als professional en persoon.

Looptijd contract: onbepaalde tijd, maar eerste jaar tijdelijke contracten, daarna vast.
Sollicitatieprocedure: 2 gesprekken + assessment.
Link website organisatie: www.quaestus.eu

 

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie