TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Som Digital

Online marketing stage

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 27th augustus 2018
Locatie: Amsterdam

Functie-omschrijving:

online marketing stage amsterdam
Heb jij grote interesse in interactieve marketing? Wij zoeken een slimme en gemotiveerde HBO- / WO-er voor een meeloop- of afstudeer stage online marketing Amsterdam. Dit voor circa 3 maanden stage op HBO/ WO niveau. Je gaat je bezig houden met o.a. conversie, usability, web analytics en psychologie.

waarom ben jij geschikt voor deze stage?
Wij zoeken studenten Commerciƫle Economie, Bedrijfseconomie, International Business, Psychologie of Communicatie. Je gaat aan de slag met Persuasion management. In onze adviespraktijk passen wij het denken in 4 archetypen toe. Wij ontwikkelen en verbeteren online content voor grote opdrachtgevers. Denk aan Centraal Beheer of DAS Rechtsbijstand, maar ook voor kleine startups als Progress Energy Services. Bij som sta je niet aan de zijlijn maar draai je meteen mee op projecten. Uiteraard onder begeleiding van een senior.

over som digital
Online marketing met 100% rendement en 0% irritatie bij de klant. Daar dromen wij van. En wij geloven dat we daar heel dichtbij kunnen komen. Maar alleen als we samenwerken met klanten die net als wij met beide benen op de grond staan, en de beste online marketing willen ontwikkelen die er bestaat: smart online marketing.
onze aanpak

Onze smart online marketing aanpak bestaat uit drie onderdelen:
- weten wie je klant is en waar je klant behoefte aan heeft (klantinzicht)
- je huidige activiteiten continu ter discussie stellen (challenge)
- verbeteringen doorvoeren (optimaliseren)

Smart online marketing is een geheel maken dat meer is dan de som van deze delen. Dat is het specialisme van som digital. Wij zijn nieuwsgierig, analytisch en doortastend. En dat delen we graag met jou!

waar ga je stage lopen?
Wij werken hard en dat verwachten wij ook van een stagiair(e). Wij bieden een meer dan gemiddelde stagevergoeding. We zoeken iemand met passie en een tikje eigenwijsheid. Nieuwsgierig en initiatiefrijk. Wij zijn gevestigd in een mooi kantoor in hartje Amsterdam.

contact
Ben jij dit of ken jij iemand voor wie dit een mooie uitdaging is? Neem contact op en mail je CV en motivatie (hans@smart-online-marketing.nl).

Originele vacature. 

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie