TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Unique

Stagiair | Banking & Insurance

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 27th augustus 2018
Locatie: Utrecht

Functie-omschrijving:

Over de functie
Als stagiair word je intensief betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden van Consultants op de vestiging. Zo laten we je we je kennismaken met de veelzijdigheid van de functie van Consultant en de dynamiek van de uitzendbranche en de arbeidsmarkt.

Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het voeren van intakegesprekken met werkzoekenden en het matchen van kandidaten en vacatures. Ook denk je mee over verschillende recruitment-, sales- en marketingacties van de vestiging. Om je commerciële vaardigheden te ontwikkelen, bezoek je (incidenteel) samen met je collega’s klanten van Unique. Daarnaast pak je ook administratieve werkzaamheden op,zoals dossierbeheer.

Er zijn volop mogelijkheden voor het uitvoeren van stage opdrachten en onderzoeken.

Word jij hier blij van? Reageer dan snel! Nog vragen? Bel gerust naar Kiki Meulenbroek (0614347229) Je kan me ook via e-mail bereiken: kiki.meulenbroek@unique.nl.

Wat we bieden
Unique. Wat bieden wij?

Stage vergoeding van € 400,- per maand obv een 40-urige werkweek.
Uitstekend inwerktraject en interne opleidingsmogelijkheden. Alle stagiaires van Unique werken de eerste week van de stage samen op één vestiging, je leert hier van ervaren Senior Consultants de basis die je nodig hebt zodat je daarna meteen aan de slag kan gaan op de vestiging. Je krijgt trainingen op het gebied van: recruitment, e-matchen en searchen, gesprekstechnieken en klantgericht telefoneren. Ook is er een onboardingsdag op het hoofdkantoor van Unique in Almere voor alle stagiaires.
Je krijgt een eigen stagebegeleider die je persoonlijke ontwikkeling stimuleert.
Bonusregeling. Bij het succesvol afronden van je stage mag je nog 1 jaar lang gratis gebruik maken van online trainingen van Goodhabitz.
Bij goed functioneren is er de mogelijkheid dat je kan blijven werken op 1 van de 120 vestigingen van Unique.

Functie eisen
Unique. Wie ben jij?

Deskundig. Je bent professioneel en slagvaardig.
Ondernemend. Je weet wat nodig is om succesvol te zijn. Je daagt uit en overtreft verwachtingen.
Nieuwsgierig. Je hebt interesse in de ander, blijft zoeken naar oplossingen.
Je volgt nu een HBO opleiding (bijv. Personeel & Arbeid / HRM, Commerciële Economie, Hogere Hotelschool, Toegepaste Psychologie, Management Economie & Recht, Communicatie, Toerisme).
Je bent op zoek naar een stageperiode van minimaal 4 maanden.

Over het bedrijf
Plezier in je werk. Daar geloven we in bij Unique. Als bevlogen experts van Banking & Insurance ABN AMRO willen wij vol overgave verwachtingen overtreffen zodat we verrassen en ontzorgen met persoonlijke aandacht voor elkaar!

Wij zijn gewend om informeel met elkaar om te gaan, zonder het resultaat uit het oog te verliezen. Je moet jezelf kunnen zijn en keihard willen werken. Wij hebben werkplezier en humor hoog in het vaandel met een bijbehorende vrijdagmiddagborrel.

Unique Key Account Unit Banking & Insurance ABN AMRO is gespecialiseerd in het vinden, (ver)binden en boeien van kandidaat voor ABN AMRO en dochterondernemingen.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie