TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Prodeba

Parttime schoolbegeleider (vanuit locatie Leiden of Den Haag)

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 27th augustus 2018
Locatie: Den Haag

Functie-omschrijving:

Prodeba is een jonge en sterk groeiende organisatie die gespecialiseerd is in het begeleiden van kinderen en (jong)volwassenen (0-35 jaar) binnen de GGZ. Vanuit de visie dat elk kind en iedere (jong)volwassene het recht heeft om zich te ontwikkelen en te participeren in de maatschappij.

Prodeba onderscheidt zich op ontwikkelingsgerichte begeleiding van de cliënt daar waar en wanneer het nodig is: op flexibele uren én op locatie met vaste begeleiders voor de cliënten. Het dienstenpallet bestaat uit (gespecialiseerde) individuele begeleiding, intensieve groepsbegeleiding en beschermd wonen (18+). Prodeba biedt zorg op maat.

Voor het team jeugd zijn wij voor meerdere ochtenden en middagen per week per direct op zoek naar een: Parttime schoolbegeleider (vanuit locatie Leiden of Den Haag)
Neem je een tussenjaar of ben jij naast je studie op zoek naar een goed te combineren parttimebaan en wil je extra ervaring opdoen binnen jouw werkgebied? Of heb jij hiervoor al een minimaal HBO bachelor afgerond? Ook dan kom je in aanmerking.

Jouw werk:
Je begeleidt en coacht kinderen met een complexe hulpvraag. Je biedt begeleiding op school in de situatie en op de momenten waar en wanneer de problemen zich voordoen. Je hebt nauw contact met de leerkracht, ouders, andere hulpverleners en eventueel andere begeleiders. Ook onderhoudt je intensief contact met de verantwoordelijke zorgcoördinator.

Jouw profiel:
- Student Pedagogiek, Psychologie of SW of al in het bezit van een dergelijk minimaal HBO diploma;
- Je bent minimaal een jaar beschikbaar;
- Kennis en kunde op het gebied van ontwikkelingsstoornissen;
- Ervaring op het gebied van schoolbegeleiding is een pré;
- Iemand die zich kan laten omschrijven als betrouwbaar, initiatiefrijk, enthousiast en met een positieve instelling.

Ons aanbod:
- Een contract op basis van vaste uren;
- Een vaste zorgcoördinator bij wie je terecht kunt met al je vragen;
- Een boeiende werkomgeving waar jij de ruime krijgt om te groeien en veel verantwoordelijkheden krijgt.

Interesse?
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Sabrina Ravestein (recruiter). Zij is te bereiken via 06-20769812. Jouw motivatiebrief en CV (incl. referenties) kun je mailen naar sabrina.ravestein@prodeba.nl onder vermelding van vacature parttime schoolbegeleider.

Originele vacature.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie