TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

BMC

WMO consulent, regio Limburg, Brabant en/of Gelderland

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 27th augustus 2018
Locatie: Limburg, Brabant en/of Gelderland

Functie-omschrijving:

Over de functie
Ben je starter en lijkt het je leuk om bij verschillende gemeenten een kijkje in de keuken te nemen?
Zit je al jarenlang op dezelfde plek en zou je wel eens willen weten wat er nog meer op de arbeidsmarkt te vinden is?
Of ben je uberhaupt op zoek naar nieuwe energie?

Dan heten we je graag welkom bij BMC. Waar je op detacheringsbasis onze opdrachtgevers elke keer laat blijken wat jouw unieke meerwaarde is door ze te ondersteunen op het gebied van WMO. Je (tijdelijke) collega's en leidinggevende zijn blij met je komst, want je brengt iets mee. En ook wij waarderen dat door je te begeleiden waar nodig en het aanbieden van trainingen, cursussen en intervisie om je ontwikkeling te prikkelen.

Ik hoef je natuurlijk niet te vertellen wat een WMO consulent doet.
Word jij onze nieuwe collega?

Functie-eisen
Een afgeronde, relevante HBO opleiding (bijvoorbeeld ergo- of fysiotherapie)
32 tot 36 uur beschikbaar
Je neemt minimaal 6 maanden aan ervaring als WMO consulent mee
Je drinkt graag koffie, dat is handig bij keukentafelgesprekken (....vooruit, thee mag ook)

Arbeidsvoorwaarden
BMC, onderdeel van Yacht Group, kent aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder:

Inschaling volgens de cao CAR UWO van de gemeente
25 vakantiedagen o.b.v. een 40-urige werkweek
8% vakantiegeld
Pensioenopbouw vanaf dag 1
Toegang tot ons Ontwikkelcentrum

Bedrijfsinformatie
BMC (onderdeel van Yacht Group) staat voor ontwikkeling en betrokkenheid. Gerichte ambitie en doorgroeimogelijkheden. Met een breed aanbod aan opleidingsprogramma’s en verdiepingscursussen investeren wij in het vergroten van de regie over de eigen loopbaan én expertise van onze adviseurs. Of je nu een allrounder of een specialist bent. Dat is de kracht van BMC als marktleider in de publieke sector. Als partner in verbetering ben je verbindend, daadkrachtig en deskundig. Welkom bij BMC.

Contactinformatie
Voor meer informatie neem je contact op met Marieke Graat via telefoonnummer 06-22872988

Over BMC
Werken bij BMC is werken aan het verbeteren van de publieke sector in brede zin. Zo werken wij onder andere samen met onderwijsinstellingen, gemeenten, woningcorporaties en zorginstellingen. Onze 1200 betrokken medewerkers zetten zich dagelijks in in het belang van de inwoner, de cliënt en de leerling. Wij onderscheiden ons door strategisch advies nadrukkelijk aan uitvoering te koppelen. Onze maatschappelijke betrokkenheid komt tot uiting in oplossingen die er ook echt toe doen voor de mensen voor wie we het doen. Dit doen wij samen met de opdrachtgever, maar ook samen met onze collega’s. Betrokken bij elkaar houden we elkaar scherp, werken we continu aan onze maatschappelijke relevantie en maken we de stap naar verdere ontwikkeling.
Heb jij hart voor de publieke zaak? Dan heeft BMC mooie opdrachten voor jou, of je nu behoefte hebt aan flexibiliteit als ZZP-er of aan de stabiliteit van een vast contract. Wij bieden de contractvorm die bij je past. Ook voor werving & selectie ben je bij ons aan het juiste adres.
BMC maakt ​naast Yacht ​onderdeel uit van de Yacht Group​. Yacht verbindt de beste professionals uit de markt ​m​et organisaties die het verschil willen maken​,​ in onder andere IT, Finance en Engineering. BMC vormt​ door haar diverse expertises hét Center of Excellence voor de publieke sector.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie