TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Sunweb Group

Recruiter Sunweb Group

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 17th september 2018
Locatie: Rotterdam

Functie-omschrijving:

Talent acquisition, talent attraction, campus recruitment, talent managent, het maakt eigenlijk niet zoveel uit hoe ze het noemen. Als jij je maar bezig mag houden met het ontdekken van nieuw talent voor Sunweb Group!

Job description
Waar kom jij elke dag je bed voor uit?
Wat drijft mensen en welke keuzes maken ze? En zou een baan bij Sunweb Group goed bij ze passen? Dat is de vraag waar jij mee naar bed gaat en mee opstaat ;). Elke organisatie wil de beste talenten vinden & binden. Hoe dit te doen is echter vaak nog een grote uitdaging. Maar samen met je R&B (recruitment en branding) team ga jij deze uitdaging graag aan. Met het team werf je kandidaten voor zowel de Nederlands als de Europese functies. Dit doe je samen met de hiring manager. Jij ondersteunt en adviseert de hiring manager en bent niet bang om kritische vragen te stellen. Alles met het doel om binnenkort een nieuwe collega te kunnen verwelkomen die snapt wat wij bedoelen met ‘creating memories’.

Facts & Figures
Uren per week: 32-40 uur
Salarisindicatie: €2900,- per maand op basis van full time dienstverband
Vakantiedagen: 25 dagen
Werkplek: Rotterdam
Hoe groot is het team: de HR afdeling bestaat uit 10 mensen waarvan 3 recruiters

Hoe ziet een dag eruit?
9.00 Je begint de dag met een R&B (recruitment en branding) teammeeting. Je vertelt je 2 recruitment collega’s wat jouw meest prangende vacatures zijn. Samen bespreek je de prioriteiten. Alles helder? Oke, dan snel aan de slag! Jij zit de rest van de ochtend in sollicitatiegesprekken, hopelijk zit hier de perfecte kandidaat bij.

12.00 Nadat je met het HR team geluncht hebt op het dakterras ga je aan de slag met het beoordelen van CV’s. Niet geschikte kandidaten wijs je af. Van geschikte kandidaten maak je een overzicht. Elke maandagochtend bespreek je deze met de hiring manager.

15.00 Je krijgt een mail binnen van een nieuwe vacature die er binnenkort aankomt. Je plant gelijk een intakegesprek in met deze manager en gaat vast aan de slag met de vacaturetekst. Zo kom je goed voorbereid naar het intakegesprek.

Wat moet je hiervoor kunnen?
Je hebt minimaal een HBO-achtergrond, bij voorkeur in de richting van HR of Psychologie.
Je hebt als recruiter of ervaring in werving en selectie
Je bent pro-actief en kunt goed levelen binnen diverse niveaus van communicatie. Je stapt met gemakt af op een hiring manager om een aantal kritische vragen te stellen, maar bent ook niet bang om een kandidaat af te wijzen en hier duidelijke uitleg over te geven.
Je bent initiatiefrijk, creatief en ziet overal kansen. Hoe kan het beter? Daar weet jij wel een antwoord op.
Je bent een teamworker, je kan snel schakelen en houdt van vakanties
Je bent beschikbaar vanaf 1 november 2018. Eerder mag ook.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie