TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Maandag®

WMO Consulent met ervaring in begeleiding (wonen, welzijn en zorg)

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: woensdag, 3rd oktober 2018
Locatie: Noord Brabant

Functie-omschrijving:

Over de functie
‘Zelfregie’, ‘Eigen Kracht’, ‘Zelfredzaamheid’, ‘Participatie’ & ‘Eigen verantwoordelijkheid’. Word jij enthousiast van deze begrippen? Dan ben jij dé geschikte WMO consulent die ik zoek.

Voor een opdrachtgever in omgeving Eindhoven ben ik op zoek naar WMO Consulent met ervaring van begeleiding (wonen, welzijn en zorg):

In jouw rol als WMO Consulent is geen dag hetzelfde. Jij bent verantwoordelijk voor het beoordelen en indiceren van hulpvragen voor mensen met een zorgvraag. Van vervoer, woonbegeleiding, hulp in de huishouding tot de aanvraag van een traplift.

Je gaat op huisbezoek bij de burger. Hier kijk je samen met de burger naar de mogelijkheden, krachten en ondersteuningsbehoeften. Het eigen netwerk van de burger wordt indien mogelijk nauw betrokken. Door jouw duidelijke vraagstelling en objectieve houding kom je tot een duidelijke probleemanalyse. Aan de hand van deze analyse en een zelfredzaamheidsmatrix, stel jij een indicatie en een uiteindelijke beschikking op. Bij bijzondere casussen overleg je met collega’s -en/of zorgaanbieders.

Jij houdt de regie over jouw caseload, je bent vraagbaak voor jouw cliënten én sparringpartner voor je collega's. Jouw netwerk zorgt ervoor dat je snel kunt schakelen met de juiste zorgaanbieders.

Functie eisen
Een afgeronde HBO opleiding (SDJ, SPH, Toegepaste psychologie, PMT, MWD, ergotherapie);
Relevante gemeentelijke ervaring;
Kennis van Suite of GWS4all;
Je bent gezond kritisch, communicatief vaardig en sterk in geschrift.

Wat biedt Maandag®?

Maandag is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben. Wij bieden een marktconform salaris, mogelijkheid tot een vast dienstverband, reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en opleidingsmogelijkheden. Vanaf het moment dat je bij ons in dienst komt word je gekoppeld aan een recruiter. Hij of zij wordt jouw persoonlijke aanspreekpunt en zorgt samen met de accountmanagers dat jij leuke opdrachten gaat vervullen in jouw regio.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en ben jij toe aan een nieuwe Maandag®? Neem dan contact op met mij!

Ruth.wilms@maandag.nl

0610957167

Originele vacature. Solliciteer hier.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie