TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Debatrix

Accountmanager (medior) / commerciële communicatieheld(in)

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: woensdag, 3rd oktober 2018
Locatie: Rotterdam

Functie-omschrijving:

We zoeken een commerciële communicatieheld(in) die vanuit een klein en ambitieus team grote klanten durft te adviseren bij alles wat hen helpt te inspireren en overtuigen, of het nu gaat om een directeur hier in Nederland of de Europese Centrale Bank in Frankfurt. Jij zoekt de juiste oplossing voor klanten die ons benaderen, houdt intensief contact met grote accounts en bent altijd op zoek naar manieren om onze klanten nóg beter te kunnen helpen. Je werkt 32 tot 40 uur per week in het hart van Rotterdam.

2-5 jaar ervaring / hbo+ / 32+ uur / Rotterdam

Wie ben jij?
Je bent een commerciële kei of bent al een eind op weg. Je snapt dat wij alleen succesvol kunnen zijn als onze klanten dat zijn. Je zoekt naar nieuwe manieren om klanten te helpen en vindt het leuk om met hen te sparren. Daarbij heb je de gave om informeel én professioneel te communiceren. Debatrix wil een voorbeeldbedrijf zijn op het gebied van klantrelaties en jij bent degene die dat met ons naar een geheel nieuw niveau brengt.

Je maakt graag anderen beter… maar werd helaas uitgeloot voor geneeskunde. Je bent oprecht geïnteresseerd in anderen en doet er alles aan om hen te begrijpen en verder te helpen. Je vindt het leuk om de hele dag door mensen te spreken, mailen, bellen, benaderen en verrassen. Je legt gemakkelijk contact en anderen vinden het leuk om jou te spreken.

Je werkt gestructureerd, zelfstandig en resultaatgericht. Je doet wat je belooft en koppelt het op tijd terug als je iets toch niet redt. Werken in een klein team waar je het verschil kunt maken trekt jou meer dan anoniem opgaan in een grote organisatie. Je stelt zelf je prioriteiten op basis van onze waarden en doelen. Je kunt goed procesmatig werken en vindt het fijn om manieren te vinden om zaken sneller en slimmer te doen.

Ten slotte heb je twee tot vijf jaar relevante werkervaring, ben je sterk in de Nederlandse en Engelse taal en heb je een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur op het gebied van communicatie, marketing, sales of psychologie.

Hoe ziet jouw werkweek eruit?
Jij reageert op de aanvragen van klanten, spreekt waar nodig met ze af en stuurt ze vervolgens snel een voorstel waar ze mee vooruit kunnen (niet zo’n suffig document, maar iets waar klanten écht blij van worden). En net als je halverwege het voorstel bent, gaat de telefoon alweer met een nieuwe aanvraag. Daar raak jij niet van in de war: je zorgt gewoon dat het goedkomt en iedereen goed geholpen wordt. Uiteindelijk ben je hier zeker de helft van je tijd mee bezig.
Je blijft ook tijdens de opdrachten het belangrijkste aanspreekpunt voor de klant, waarbij je op kantoor actief ondersteund wordt door een projectmedewerker. Niet alleen omdat onze klanten dat fijn vinden, maar ook omdat je de klanten zo nóg beter leert kennen — en dus weet waarmee ze het beste geholpen zijn.
Daarnaast houd je elke maand contact met zo’n 20 accounts, waaronder enkele key accounts. Je belt hen regelmatig en wijst ze op handige en voor hen relevante tips en technieken die hun leven makkelijker gaan maken. Zo help jij onze klanten en ontwikkel jij dagelijks jouw expertise op het gebied van overtuigende communicatie
Je zorgt voor strategisch relatiebeheer of wil graag leren hoe dat moet. Omdat onze klanten vaak past écht goed geholpen zijn als we de hele organisatie blijvend vooruit kunnen helpen — en niet slechts eenmalig één enkele training verzorgen.
Je denkt mee met collega’s en helpt hen als dat nodig is. Ook ben je altijd nieuwsgierig hoe we kunnen zorgen dat de huidige producten nog beter kunnen aansluiten bij de wensen van de klanten.

In wat voor organisatie ga je aan de slag?
Je komt terecht in een ambitieus, klein en relatief jong team. Je werkplek bevindt zich in een prachtig kantoor aan de Westersingel, midden in het centrum van Rotterdam. Ons team bestaat uit zeven medewerkers en tien vaste freelancers. Debatrix geeft trainingen, coaching en advies op het gebied van presenteren, speechen, overtuigen, beïnvloeden, debatteren en het omgaan met lastige vragen. Onze experts begeleiden de absolute top van Europa, van multinationals en topondernemers tot de Europese Commissie. In Nederland zijn 60 van de 100 grootste organisaties klant van Debatrix.

Communicatie is ons ding. We vinden het leuk om onze kennis te delen. Zo ontvangen vele duizenden mensen elke week onze overtuigtip en publiceren we regelmatig in landelijke dagbladen. Daarbij houden we van een knipoog. In nrc.next publiceerden we bijvoorbeeld tips van professionele speechwriters voor het schrijven van een Sinterklaasgedicht. Op onze site vind je meer dan 800 artikelen, publicaties en tips.

Onze klanten zijn onze ambassadeurs en we gaan heel ver om ze blij te maken. Dat geven onze opdrachtgevers ons ook terug: het afgelopen jaar was 97% van onze klanten (zeer) tevreden. Onze Net Promoter Score is +69% (gemiddeld is dat zo’n 5-10%). Kortom: mensen werken graag samen met jou en Debatrix.

Waar we voor staan
Je komt te werken in een ambitieuze omgeving, lekker informeel en no-nonsense, waar zelfstandig en resultaatgericht gewerkt wordt. Een goed gevoel voor humor wordt erg gewaardeerd.

Dit zijn dingen die we belangrijk vinden:

Inspiratie — goede ideeën kunnen de wereld veranderen. We bouwen samen aan een betere wereld door mensen te helpen hun ideeën inspiratie en overtuigingskracht te geven.
Happiness — alles voor een betere klantbeleving. Klanten vertrouwen ons om hen te helpen bij carrièrebepalende momenten in hun leven. De verwachtingen zijn hoog en het is aan om ons om die verwachtingen elke dag weer te overtreffen.
Expertise — iedereen die bij Debatrix werkt heeft wat met overtuigende communicatie. Nerdy,…ja dat kunnen we zijn als het gaat om ‘ons ding’. Als het gaat om overtuigende communicatie dan kunnen wij er geen genoeg van krijgen. We leren elke dag meer over de wetenschap, de praktijk en de resultaten. Alleen zo blijven we de beste in wat we doen.
Autonomie — ruimte om zélf beslissingen te nemen. De doelen moeten helder zijn, maar daarbinnen heeft iedereen de ruimte en verantwoordelijkheid om zelf keuzes te maken. Beslissingen worden genomen door degene die het dichtst bij de klant staat.
Meesterschap — elke week 1% beter. We werken tot het werk af is en doen er steeds een schepje bovenop. Elke week proberen we dingen te vinden waardoor we ons werk weer 1% beter kunnen doen.

Wat bieden we jou?
Hier de praktische zaken nog even op een rij:

een uitdagende baan voor minimaal 32 uur per week (meer mag ook);
veel verantwoordelijkheid binnen een klein en ambitieus team;
de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met opleidingen (je mag uiteraard onze trainingen volgen);
een inspirerende werkplek met leuke collega’s.

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Job ten Bosch via (010) 414 8869. Je motivatiebrief en LinkedIn-link of cv kun je aan ons sturen via Qandidate.

Originele vacature. Solliciteer hier.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie