TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Siza

Ambulant Ondersteuner / Gezinscoach

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: woensdag, 14th november 2018
Locatie: Apeldoorn

Functie-omschrijving:

Een brede combifunctie waarin je het jeugdteam verder mag vormgeven
Je biedt enerzijds ambulante ondersteuning aan volwassenen met een indicatie vanuit de WMO en anderzijds aan jongeren en ouders binnen een gezinssituatie die een indicatie hebben vanuit de Jeugdwet. Als gezinscoach ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van een bezoekregeling, individuele begeleiding van een kind of het ondersteunen van ouders in een multi-probleemgezin. Als ambulant ondersteuner begeleid je cliënten op diverse leefgebieden met als doel dat ze met behulp van ondersteuning zelfstandig kunnen wonen.

Netwerken en ondernemen, dat is wat jij leuk vindt. Jij gaat het Jeugdteam verder vorm geven en op de kaart zetten. Je werkt binnen beide functies veel samen met onder andere het netwerk om cliënten heen: wijkcoaches, WMO-consulenten, GGNET, het CJG en gemeenten. Je hebt een afgeronde relevante HBO opleiding Social Work, Pedagogiek, SPH of Toegepaste Psychologie, hebt ervaring met de doelgroep jeugd en je bent SKJ geregistreerd. Als je daarnaast ook nog ervaring hebt in het begeleiden van volwassenen met onder andere LVB, autisme, NAH of psychische problematiek is dat een pre. Omdat het een ambulante functie is, beschik je over eigen vervoer.

Het team
Het team als onmisbare back-up
In deze zelfstandige functie is het team een onmisbare back-up. Er is altijd iemand om op terug te vallen of om even mee te sparren. Om de week komen we samen om te vergaderen. Daarnaast onderhouden we veel telefonisch contact. Zo nu en dan maken we ruimte voor ontspanning en gaan we samen uit eten of er op uit voor een lekker drankje.

We zijn een zelf organiserend team waarbij het Jeugdteam nog volop in ontwikkeling is. Verbinding is een belangrijk aspect binnen ons team want samen zijn wij verantwoordelijk voor een goed functionerend team waarbij veiligheid en transparant zijn naar elkaar voorop staat. We zijn een groot team maar hebben altijd oog voor elkaar en juist doordat we zo groot zijn beschikt dit team over veel expertise om onze doelgroepen op alle fronten te kunnen begeleiden naar zelfredzaamheid.

Ben jij iemand die initiatief neemt, zaken bespreekbaar maakt, zelfverzekerd en direct communiceert en besluitvaardig is? Dan ben je een mooie aanvulling binnen ons team.

 

De regio
Regio Apeldoorn - maatwerkteam Stedendriehoek
Ons kantoor staat in Apeldoorn. Het bevindt zich in een bedrijfspand vlakbij het centrum en is van alle gemakken voorzien. We hebben er een kantoor, een vergaderruimte, een ontvangstruimte voor cliënten en we kunnen gebruik maken van een keuken. Elke twee weken vergaderen we hier. Het is ook een plek waar collega’s soms even binnenlopen, bijvoorbeeld om te lunchen. Fijn om met elkaar te sparren en ervaringen uit te wisselen. Op deze plek zijn we ook zichtbaar in de wijk.

Het sollicitatieproces
Stap 1
Kennismaken
Stuur ons je CV en motivatie. Dan laten we je zo snel mogelijk weten of we je uitnodigen voor een gesprek met collega’s.

Stap 2
Tweede gesprek
Na een kennismaking met het team heb je een gesprek met de manager en een assesment.

Stap 3
Starten
In overleg bepalen we de voorwaarden en het inwerken. Bij het inwerken proberen we er voor zorg te dragen dat er een maand overlap is om mee te kijken en kennis te maken met het werkveld. Daarnaast krijg je een buddy toegewezen binnen het werk waar je terecht kan met al je vragen.

 Originele vacature. Solliciteer hier.Originele vacature. Solliciteer hier.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie