TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Nobleo Technology

Talent Development Coach / Learning Officer

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: woensdag, 14th november 2018
Locatie: Eindhoven

Functie-omschrijving:

Nobleo Technology groeit als kool. Het komende jaar verwachten we veel nieuwe collega’s te verwelkomen, die jij samen met je collega’s zult gaan coachen. Vind jij het een uitdaging om als coach échte techneuten te helpen met het ontwikkelen van hun soft-skills? En weet jij als geen ander hoe je het beste in iemand naar boven kunt brengen? Werk je als coach op basis van positieve psychologie en begrijp je dat werkplezier onmisbaar is voor het succes van zowel de medewerker als voor het bedrijf? Kan je ons daarnaast vanuit jouw expertise in Learning & Development adviseren over de professionalisering van onze medewerkers? Dan maken we graag kennis met je! 

Als Talent Development Coach /Learning Officer …

Werk jij samen met onze andere coaches aan Nobleo Career Power: zo noemen we het leren en ontwikkelen bij Nobleo. Wij vinden het erg belangrijk om onze techneuten niet alleen technisch te coachen, maar ook om aan hun soft-skills te werken. Dit is waar jij het grootste deel van je tijd mee bezig bent. We maken onze werknemers graag gelukkiger en zorgen er tegelijkertijd voor dat ze aantrekkelijk blijven voor het werkveld. Elke zes weken voer je individuele coaching gesprekken met medewerkers op locatie bij onze klanten. 

Je bent ook degene die de business managers op de hoogte houdt van de ontwikkeling van de Nobleanen. Als je problemen ziet ontstaan, aarzel je niet en zoek je de manager op. Natuurlijk houd je de vertrouwensrelatie met de medewerker daarbij in stand. 

Daarnaast coördineer jij als Learning Officer ook bij:

onboarding van nieuwe medewerkers
het begeleiden van exit procedures
de uitvoering van de technische mentoring door de competenceleaders
de organisatie en coördinatie van andere leeractiviteiten binnen Nobleo Career Power zoals trainingen en competentiegroepen
Deze processen hebben nog wel wat liefde nodig. Aan jou de taak om de business managers en competenceleaders bij elkaar te brengen, zodat dit kan worden verbeterd. 

Een klein deel van je tijd ben je bezig met het formaliseren van ons HR beleid. Een eenduidig functie- en salarishuis, treffende functieomschrijvingen en HR- systeem zijn zaken die nog op ons verlanglijstje staan. 

De verdeling in coaching en de andere taken is ongeveer 80 /20 %. 

Over Nobleo Technology

Nobleo Technology is een ingenieursbureau en consultancy organisatie uit Eindhoven, waar 70 knappe koppen werken. Dagelijks storten we ons op uitdagende technologische projecten om de wereld steeds wat veiliger en gezonder te maken (steeds een beetje beter te maken). Robotica, autonome mobiliteit en embedded software zijn termen waarvoor je een Nobleaan ’s nachts wakker mag maken! Samen werken we aan oplossingen voor grote en kleine klanten, onderzoeksinstellingen en startups. 

Onze cultuur is informeel, wat ook past bij onze mensen. De engineers, de Nobleanen, zijn erg vrij in hoe ze werken en de lijntjes zijn kort. Het familiegevoel vinden we erg belangrijk: gezamenlijke uitjes, samen eten en het vieren van successen horen er bij ons absoluut bij. 

Wie ben jij?

Je persoonlijkheid en vaardigheden als coach vinden we misschien nog wel belangrijker dan je opleiding. Je straalt vertrouwen uit, je bent een warm persoon waar mensen graag hun verhaal aan vertellen. Je staat open voor feedback en andere meningen dan die van jezelf. Je stapt makkelijk op mensen af en bent een open persoon. Je enthousiasme werkt aanstekelijk op je collega’s en jouw initiatieven worden met liefde opgepakt door de organisatie. Je gaat graag naar klanten toe om daar onze engineers te coachen en maakt ook nog van de gelegenheid gebruikt om bij de hiring manager een kopje thee te drinken en je voelsprieten uit te steken in de organisatie. En niet onbelangrijk: je kunt er tegen dat nog niet alles 100% goed geregeld: dat is een mooie klus voor jou!

Verder vragen we van je:

HBO/ WO opleiding in Learning & Development, HRD, HR met ervaring in leren en ontwikkelen aangevuld met een geaccrediteerde opleiding tot coach
Sterke analytische en communicatieve vaardigheden
Goede adviesvaardigheden én plezier in coördinerende en administratieve taken
Uitstekende beheersing van Engels (veel van onze medewerkers zijn internationaal)

What’s in it for you?

Voor niets gaat de zon op. Een salaris tussen €3200 en €4200 per maand op fulltime basis. Als je bij ons als Talent Development Coach / Learning Officer aan de slag gaat, wacht je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder:

Een vast contract
28 vakantiedagen (op fulltime basis)
Opleidingsbudget, want ook jij mag je ontwikkelen!
En verder? Aan alles, van pensioen tot vakantieregeling, wordt gedacht.

Heb je meer informatie nodig? Bel dan met directeur Gerrit Dijkhoff op 06- 53322303.
Lijkt het je wat en kun je niet wachten om te beginnen? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar gerrit.dijkhoff@nobleo.nl

Originele vacature. Solliciteer hier.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie