TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Connetix

Recruitment Consultant

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: woensdag, 21st november 2018
Locatie: Capelle a/d IJssel

Functie-omschrijving:

ORGANISATIE- EN AFDELINGSOMSCHRIJVING
Connetix is een innovatief en snel groeiend recruitmentbureau gericht op de technische branche. Connetix is een specialist door jarenlange ervaring in uiteenlopende technische vakgebieden zoals de machinebouw, apparatenbouw, industrie en infratechniek. Je komt te werken in een betrokken, innovatieve, jonge en professionele organisatie. Daarnaast vooral ook een open, gezellig en gemotiveerd team dat er naar streeft de beste te zijn in het vakgebied!

 FUNCTIE OMSCHRIJVING

Als Recruitment Consultant heb jij een key positie binnen Connetix en ben jij verantwoordelijk voor het gehele recruitment traject van business development tot en met evaluaties van werknemers.

je neemt verantwoordelijkheid, bent een motivator en weet zelf kansen te creëren;
vanuit jouw rol als Recruitment Consultant werk je nauw samen met het recruitment team om de aanvragen die jij binnen haalt met succes in te vullen.
Doordat Connetix staat voor betrokkenheid en partnership ben je regelmatig op pad voor afspraken met klanten, evaluaties van werknemers en sollicitatie voorbereidingen.

Naast de uitdagende en veelzijdige positie kom je ook te werken in een betrokken en professioneel team. Daarnaast vooral ook een open, gezellig en gemotiveerd team die streeft de beste te willen zijn in het vakgebied. Bij Connetix is er een grote mate van saamhorigheid en wil om te presteren, waardoor de motivatie hoog is. Kwaliteit, positiviteit en een eenheid is hoe je Connetix kunt omschrijven. Als Recruitment Consultant is geen dag hetzelfde waarbij je een afwisseling hebt tussen werken op kantoor en klanten bezoeken.

08.30 – Meeting. Je neemt deel aan een Business Development Meeting, waarbij met collega's besproken wordt welke belangrijke ontwikkelingen er zijn. Deze ontwikkelingen bestaan uit het benaderen van nieuwe bedrijven, het onderhouden van klantrelaties en het voorstellen van kandidaten bij bepaalde organisaties. Deze meeting heb je een aantal keer per maand.

11.00 – Kandidaten bellen. Zodra je uit de meeting komt, begin je met het bellen van kandidaten over updates en andere belangrijke zaken. Zoals dat een kandidaat op gesprek mag bij een bepaalde organisatie. Wanneer je dat hebt afgerond, dan is de ochtend alweer voorbij gevlogen.

12.00 – Tijd voor pauze. Rond een uur of twaalf is het tijd voor pauze. Naast het eten ga je met collega’s een potje tafeltennissen of darten. Dat is fijn om even je hoofd leeg te maken. Daarnaast is een beetje beweging ook goed voor je, zeker als je langer hebt gezeten!

13.00 – Business Development. In de middag begin je met het categoriseren van bepaalde organisaties. Je labelt de organisaties en zet deze op een correcte manier in het systeem van Connetix. Daarnaast schrijf je wervende vacatureteksten voor vacatures van bepaalde bedrijven waar je mee samenwerkt. Vervolgens begin je met het contact leggen en onderhouden van de klantrelaties. Dit gebeurt telefonisch, waarna je een bedrijfsbezoek organiseert met je contactpersoon.

15.00 – Intake. In de middag woon je een intake bij, waarbij je een potentiële kandidaat spreekt voor jouw klantenportfolio. Je kunt zo’n intake eigenlijk zien als een soort sollicitatie in een vroeger stadium. Wanneer dit gesprek is afgerond, werk je het voorstel van de kandidaat uit en stel je de kandidaat voor bij een aantal bedrijven.

17.00 – Afronden. Inmiddels is het alweer tijd om naar huis te gaan. Je rond zaken die niet tot morgen kunnen wachten af en wenst je collega’s nog een fijne avond toe. Tijd om richting huis te gaan!

 FUNCTIE EISEN

Als Recruitment Consultant beschik jij tenminste over de volgende eigenschappen:

afgeronde HBO of WO opleiding (zoals Commerciële Economie, Bedrijfskunde, MER, Communicatie, Rechten, Psychologie of vergelijkbaar);
minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie en toe aan een volgende stap;
mocht je andere ervaring hebben, maar wel de juiste motivatie, mag je absoluut reageren;
goed ontwikkelde schriftelijke vaardigheden en stevige gesprekspartner;
ambitieus en pro-actief karakter;
weet prioriteiten te stellen en hebt een flexibele houding;
goed in het managen van verwachtingen naar zowel de kandidaat als de business;
krijgt energie van het bedenken van nieuwe wervingsstrategieën;
sociaal en de ‘the best in class’ willen zijn;
goede tafeltennisser of pooler (of dit willen zijn) is een plus!

ARBEIDSVOORWAARDEN / AANBOD
Bij Connetix staan medewerkers op nummer 1. Dit betekent dat jij het volgende krijgt bij de positie van Recruitment Consultant;

aansprekend salaris;
vaste bonusregeling;
vaste afspraken over een lease-auto;
uitzicht op een vast dienstverband;
reiskostenvergoeding;
24 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;
premievrije pensioenregeling;
persoonlijke incentives;
ruim opleidingsbudget;
minimaal 1x per kwartaal een leuk teamuitje;
dagelijks gezellige gezamenlijke lunch en vers fruit;
elke week de gezelligste vrijmibo;
elke dag tafeltennissen, poolen, darten en meer!

Originele vacature. Solliciteer hier.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie