TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Onderwijs Advies Bureau Maltha

Zelfstandige trainer / coach op een middelbare school

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op:
Sluitingsdatum:
woensdag, 28th november 2018
zondag, 31st maart 2019
Locatie: Heel Nederland

Functie-omschrijving:

OAB logo v2Voor het OnderwijsAdviesBureau Maltha zoeken we enthousiaste trainers die vakoverstijgende groepstrainingen en/of workshops willen verzorgen aan groepen leerlingen op scholen binnen het voortgezet onderwijs. Het betreft een gevarieerd aanbod aan trainingen specifiek gericht op studievaardigheden voor brugklas, onderbouw, bovenbouw t/m examenleerlingen. Deze trainingen verzorg je vanuit je eigen praktijk onder de vlag van Maltha studiecoaching, een organisatie met meer dan 36 jaar ervaring.

Met onze hulp ga je jouw eigen onderwijspraktijk starten in jouw eigen regio. De trainingen verzorg je op de voortgezet onderwijsscholen of op een locatie in jouw buurt voor een groep leerlingen. Je hebt dus geen kantoorruimte nodig. Wij kunnen je op meerdere gebieden ontzorgen. Het is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest om voor jezelf te beginnen. Wij gaan samen met jou deze uitdaging aan!

OnderwijsAdviesBureau Maltha, kortweg OAB Maltha genoemd, is onderdeel van de Maltha groep. Bij het OAB worden de expertise en de meer dan 35-jarige ervaring en ontwikkeling van hoogwaardige onderwijsproducten uit de Maltha groep praktisch ingezet om schoolorganisaties te ontzorgen en te ondersteunen.

Wat zijn je verantwoordelijkheden onder het concept OAB Maltha:
Het doel is om leerlingen aan te leren hoe ze het beste kunnen leren en de gehele schoolperiode goede studiemethodieken en leerstrategieën kunnen blijven toepassen. Dit is van waarde voor elk type leerling. Je verzorgt als trainer onder andere onderstaande groepstrainingen;

 • Studievaardigheidstrainingen;
 • Plantrainingen;
 • Voorbereidende brugklastrainingen
 • Faalangstreductietrainingen;
 • Talentontwikkelingstrainingen
 • Examenstresstrainingen.

Tevens ga je in jouw eigen regio een netwerk opbouwen met contactpersonen binnen voortgezet onderwijsscholen om de ontwikkelde groepstrainingen en workshops aan te bieden.

Voordelen van een eigen praktijk onder licentie:

 1. Hogere omzet en lagere kosten. Door de professionele benadering van de markt maakt de licentienemer veelal een hogere omzet dan een apart opererende ondernemer. De licentienemer kan profiteren van de professionele landelijke marketing, ervaringen en vrijheid van handelen met unieke bewezen producten. 
 2. De herkenbare uitstraling is een van de belangrijkste kenmerken. De licentiegever is verantwoordelijk voor de uitstraling waarmee de organisatie zich in de markt wil onderscheiden.
 3. De licentiegever neemt de licentienemer een deel van de werkzaamheden voor en tijdens de startfase uit handen.
 4. De licentienemer krijgt toegang tot veel knowhow van de licentiegever en ontvangt regelmatig interne trainingen.

Wat bieden wij:

 • Een eigen praktijk op het gebied van studievaardigheden, voor specifiek de doelgroep voortgezet onderwijs.
 • Toegang tot verschillende ontwikkelde groepstrainingen en workshops op het gebied van studievaardigheden en talentontwikkeling.
 • Steun door landelijke marketing van het merk, de reeds opgestelde algemene voorwaarden, onderhoud, en doorontwikkeling van de producten.
 • Toegang tot de beveiliging van de producten, uniek in onderwijsland.
 • Voordat je aan de slag gaat neem je deel aan een volledige interne opleiding; opleidingsonderdelen zijn onder andere inhoudelijke kennis van de ontwikkelde groepstrainingen en workshops, trainingen op het gebied van marketing (online) & sales.

Jouw profiel:

 • Een afgeronde opleiding en/of werkervaring op HBO- of WO-niveau;
 • Een opleiding in de richting van Pedagogiek, Psychologie of Onderwijskunde is een pré, maar zeker geen must;
 • Op zoek naar een mogelijkheid om als eigen ondernemer extra inkomsten voor jezelf te creëren, naast bijvoorbeeld een vaste baan;
 • Super enthousiast om te werken en kennis over te dragen aan jongeren binnen het voortgezet onderwijs;
 • Een bepaald netwerk hebben bij scholen binnen het voortgezet onderwijs kan een voordeel zijn;
 • Je kunt goed zelfstandig werken;
 • Je bent je bewust dat je representant bent van jouw bedrijf;
 • Je bent bereid om je kennis, op het gebied van trainingen, constant uit te breiden.

Heb je interesse in dit unieke concept en wil je graag meer weten kijk dan op onze website voor meer informatie en check hier het filmpje.

Lijkt het je leuk en uitdagend om aan de slag te gaan als trainer voor jouw OnderwijsAdviesBureau Maltha? Stuur dan je CV en korte motivatie naar info@oabmaltha.nl t.n.v. Herma Ober- van Hienen. Door de enorme belangstelling voor dit unieke concept hebben wij besloten om maandelijks kennismakingsmiddagen te organiseren op ons hoofdkantoor in Bilthoven. Na ontvangst van je CV, ontvang je hiervoor de uitnodiging.

Sluitingsdatum vacature: 31-03-2019
Aantal uren per week: Zelf in te vullen
Contactpersoon voor inlichtingen: Herma Ober – van Hienen
Contact telefoon: 030-229 35 79
Contact mailadres: info@oabmaltha.nl

Originele vacature. 

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie