De Jong & Laan

Stagiair(e) HR

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 5th november 2018
Locatie: Vroomshoop

Functie-omschrijving:

Je werkzaamheden als Stagiair(e) HR
Ben jij ambitieus, gedreven en zoek jij een uitdagende stage voor een half jaar waarin je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen? Dan kan de Jong & Laan Vroomshoop jou deze kans bieden voor aankomend voorjaar 2019.

Hierbij zijn twee varianten mogelijk: of een 60-70% HR meewerkstage met 30-40% beleidsmatige taken, of een stage van 60-70% beleidsmatige taken waaronder een onderzoeksopdracht en 30-40% uitvoerende HR taken.

Jouw rol
Je komt gedurende deze stage te werken op de afdeling HR. Deze afdeling bestaat uit twee secretaresses HR, drie HR-adviseurs, de manager HR, drie recruiters en twee salarisadviseurs. Als stagiair(e) draai je mee als volwaardig lid van een enthousiast en gedreven team zodat jij kunt laten zien wie jij bent. Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt!

Gedurende deze stage ondersteun je de HR-adviseurs met diverse werkzaamheden. Hierbij krijg je de kans om verschillende gesprekken bij te wonen. Denk hierbij aan arbeidsvoorwaardengesprekken en exitgesprekken met de HR-adviseurs en sollicitatiegesprekken met het recruitment team. Daarnaast verwerk en beantwoord je eerstelijnsvragen van medewerkers en leidinggevenden. Ook houd je je bezig met het verwerken van de post en het opstellen van brieven en (arbeids-)contracten. De afdeling HR is op dit moment bezig met diverse projecten waarbij ook jij de kans krijgt hier je steentje aan bij te dragen. Verder maak je deel uit van het VGW-overleg (Veiligheid, Gezondheid en Welzijn) waarbij je verantwoordelijk bent voor de secretariële taken en het uitvoeren van Arbo-deeltaken.

Je profiel als Stagiair(e) HR
Zie jij jezelf in deze rol, dan gaan we graag een goed gesprek met jou aan! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw wensen, ambities en hoe deze stage vorm te geven.

En we zijn benieuwd naar jouw:

contactuele vaardigheden;
resultaatgerichtheid;
drive;
manier van samenwerken;
tips voor leuke series op Netflix.

Je bevind je in het derde of vierde jaar van je opleiding HRM-management. Studeer je Toegepaste Psychologie met als hoofdstroom Arbeid- en Organisatiepsychologie dan nodigen we je ook uit te solliciteren. Onze toekomstige stagiair(e) woont in (de nabije omgeving van) Vroomshoop. Daarnaast ben je fulltime beschikbaar.

Ons aanbod
Jij bent jij bij de Jong & Laan. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen gedurende deze periode, zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak. Daarnaast mag je een goede begeleiding van ons verwachten. Vanzelfsprekend bieden wij jou als stagiaire een aantrekkelijke stagevergoeding.

Originele vacature. Solliciteer hier online.