Trust Marketing

Stage: werving & selectie met behulp van social media

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: woensdag, 14th november 2018
Locatie: Sassenheim

Functie-omschrijving:

Functieomschrijving
Ben jij op zoek naar een uitdagende stage bij een innoverend en jong bedrijf en lijkt het je leuk om je in te zetten voor goede doelen? Lees dan snel verder, want misschien zijn we wel op zoek naar jou!

Jouw uitdaging

De afgelopen jaren is Trust Marketing snel gegroeid en we willen nog meer groeien. Om deze groei te realiseren hebben we nog meer getalenteerde medewerkers nodig! Aan jou de taak om een recruitmentplan op te stellen.

Jij maakt inzichtelijk hoe we nieuwe medewerkers kunnen aantrekken en hierbij maak je ook actief gebruik van social media. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van onze social media platforms, zoals Instagram en Facebook.

Je houdt je bezig met de werving van straatwervers door het hele land. Je zet de vacatures uit, hebt telefonisch- en mailcontact met (hoge)scholen en je ondersteunt de vestigingsmanagers bij het screenen en uitnodigen van sollicitanten.

Functie-eisen
We zijn op zoek naar een ondernemende, communicatief en organisatorisch sterke student die praktisch kan handelen, maar zichzelf ook durft uit te dagen. Waar dien je aan te voldoen?

Je bent een 3e of 4e jaars HBO/WO student (voorkeur Human Resources, Communicatie, Business Administration, Psychologie, Commerciële Economie, MER of gelijkwaardig)

Beheersing van het Microsoft pakket (Word, Excel)

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Bedrijfsprofiel
Trust Marketing bestaat uit een dynamisch, jong en ondernemend team van 14 mensen op het hoofdkantoor in Sassenheim. Vanuit verschillende vestigingen verspreid door het land werven wij donateurs en leden voor goede doelen en commerciële organisaties. Dit doen wij met jongeren en ouderen op straat, bij mensen aan de deur en op evenementen. Trust Marketing onderscheidt zich van concurrenten door de focus te leggen op betrokkenheid en kwaliteit.

Ons kantoor ligt naast het treinstation in Sassenheim en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

What’s in it for you?

Uitdagende opdracht met een prima stagevergoeding
Een plezierige werkomgeving waarin je jezelf mag zijn en kan ontwikkelen
Persoonlijke en professionele ontwikkeling en het krijgen van eigen verantwoordelijkheden
Onderdeel van een jong en gezellig team

Originele vacature. Solliciteer hier.