Starten als zelfstandig ondernemer? Als coach, trainer, adviseur, een combinatie hiervan of een andere dienst waarin de persoon die jij bent een belangrijke rol speelt.

Waar begin je en hoe zorg je ervoor dat je kan leven van hetgeen dat je het liefste doet?

Hielke van den Broek neemt jullie mee in zijn verhaal en ontwikkeling in de eerste anderhalf jaar als zelfstandig ondernemer. Hielke is sinds april 2017 afgestudeerd en is hierna gelijk voor zichzelf gestart als interim recruiter.

In deze workshop brengen we samen in kaart wat jij het liefst doet en hoe jou dit onderscheidt van eventuele concurrenten. Hoe je hiermee van waarde bent voor klanten, wie jouw klanten zijn/worden en hoe je geld kunt verdienen als zelfstandig ondernemer. In één middag maken we ideeën op een interactieve en creatieve manier concreet en maken we individueel een businessplan aan de hand van het Business Model Canvas voor jouw onderneming.

Door te leren van elkaar en over onszelf als ondernemer ga je de deur uit met een nieuw netwerk en een concreet plan om te starten!

  • Kosten: € 249,- inclusief BTW, koffie, thee, borrel en hapjes
  • Wanneer: Vrijdag 7 september
  • Tijd:13:00 tot 17:00
  • Plaatsen: 12
  • Locatie: Amsterdam

Inschrijven kan hier.

Hielke van den BroekVoor vragen over de workshop of het delen van verwachtingen kun je altijd contact opnemen met Hielke van den Broek, via: 06 40 55 99 83 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.