Nieuws

0
0
0
s2sdefault

adhdsmall(Auteur: Esther Jacobs) Zeer regelmatig krijgen wij (De Maltha groep) verzoeken voor begeleiding van jongeren die symptonen hebben gediagnosteerd zijn met AD(H)D. AD(H)D staat voor ‘Attention Deficit (Hyperactivity) Disorder’, wat betekent dat het een stoornis is die gekenmerkt wordt door hyperactiviteit en aandachtstekort. “Stoornis”, “hyperactiviteit” en “aandachtstekort” klinken niet als positieve termen. Wat zijn de positieve kanten van AD(H)D?

0
0
0
s2sdefault

happiness(Auteur: Yrenee Koen)Onze grootste angst is niet dat we onvolmaakt zijn. Onze angst is dat we juist ontzettend krachtig zijn. Het is ons licht, niet onze schaduw die ons het meest beangstigt. We vragen onszelf af: wie ben ik om briljant, prachtig, talentvol en fantastisch te zijn? Maar wie ben jij om dat niet te zijn?

0
0
0
s2sdefault

happy adult workplace(Auteur: Yrenee Koen) Chief Hapiness Officers zouden niet leiden tot meer winst en waarschijnlijk ook niet tot meer geluk. Integendeel, ze bouwen de voedingsbodem voor burn-outs en overspannenheid. Wat vind ik daarvan?

0
0
0
s2sdefault

workplaceKom jij om in deadlines, volle mailboxen, afspraken en werk dat nooit af lijkt te zijn? En plof jij thuis uitgeput op de bank? Dan is het tijd voor energy-management!

Subcategorieën

Een overzicht van het laatste nieuws op het gebied van Toegepaste Psychologie!

TP-Vacatures

- No Current Openings -

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie