0
0
0
s2sdefault

happiness(Auteur: Yrenee Koen)Onze grootste angst is niet dat we onvolmaakt zijn. Onze angst is dat we juist ontzettend krachtig zijn. Het is ons licht, niet onze schaduw die ons het meest beangstigt. We vragen onszelf af: wie ben ik om briljant, prachtig, talentvol en fantastisch te zijn? Maar wie ben jij om dat niet te zijn?

 

Wat een kansen worden er onbenut gelaten door valse bescheidenheid, vermeende discretie of verkeerde zelfinschatting. Hoe dichter je komt bij dat waar je goed in bent, hoe verlegener je erdoor lijkt te worden. “Ach, het was niets”. “Ik had mazzel”. “Iedereen had hetzelfde gedaan”. Allemaal uitspraken waarmee we onze eigen krachten te niet doen.

Wat voor jou normaal is, kan voor een ander bijzonder zijn. Jij denkt misschien dat ieder ander hetzelfde zou hebben gedaan, maar jij hebt het daadwerkelijk gedaan. Misschien was het geluk, maar is geluk niet in een bepaalde mate af te dwingen?

De enige die jou in de weg staat om volledig te kunnen uitblinken in wie jij bent ben jijzelf. Leer ontdekken waar jij briljant in bent, zie de prachtige kant van jezelf, durf te staan voor jouw talenten en voer ze ook uit en voel je fantastisch door een belangrijke bijdrage te leveren aan een groter geheel. Dit lukt je alleen als je jezelf durft te zijn.

En als jij durft uit te blinken in wie jij bent, motiveer je andere mensen om dat ook te doen. De mooiste en gelukkigste wereld wordt niet gecreëerd door mensen die naar elkaar op kijken. De mooiste en gelukkigste wereld wordt gecreëerd door mensen die zichzelf mooi en gelukkig voelen.

Ik ben mijn grootste angst, mijn diepste bewonderaar en mijn trotste fan. Ik ben mijzelf.

Talent College start 15 oktober 2018 met de opleiding tot amplitiedeskundige. Een amplitiedeskundige versterkt, vergroot en verbetert de positieve staat van medewerkers om het algehele werkgeluk binnen een organisatie te vergroten, door in te zetten op gezondheid, bevlogenheid, talentmanagement en werkinrichting. Kijk op www.talentcollege.nl voor meer informatie.

TP-Vacatures

- No Current Openings -

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie