0
0
0
s2sdefault

POH GGZ HVA kleinWil jij mensen met somatische en/ of psychische klachten helpen? En ben je afgestudeerd toegepast psycholoog?

Start dan 26 februari 2019 met de leergang Praktijkondersteuner Huisarts-Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ) aan de HvA. Na afronding van de opleiding ontvang je het geaccrediteerde certificaat POH-GGZ en kun je direct in de praktijk aan de slag. Wil je meer weten over de leergang? Kom dan naar de kennismaking op 5 november van 16:30 - 18:30. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijdens de leergang krijg je de kennis en vaardigheden aangereikt die je nodig hebt om in de huisartsenpraktijk zorginhoudelijke ondersteuning te bieden aan patiënten met klachten van psychische, psychosociale en psychosomatische aard. Kortdurende begeleiding en ondersteuning van mensen met deze klachten, binnen de vertrouwdheid van de huisartsenpraktijk, is voor veel patiënten zeer waardevol. In samenwerking en in samenspraak met de patiënt, huisarts, geestelijke gezondheid en paramedische dienstverleners, wordt een behandelplan opgesteld en voer je waar mogelijk zelf kortdurende interventies uit. De leergang bestaat uit 20 cursusdagen, verdeeld over 6 maanden.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan op de website van POH-GGZ voor meer informatie en neem vrijblijvend contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Team POH-GGZ