Toegepastpsycholoog.nl is een site die wordt mogelijk gemaakt door veel verschillende mensen die actief zijn binnen de toegepaste psychologie.

Ben je ook geïnteresseerd in het leveren van een bijdrage? Neem contact met ons op!

Websitebeheer: 

Thys de Haan

MSc. Thys de Haan (eigenaar)

Ik ben een arbeids- en organisatiepsycholoog, trainer, sportpsycholoog en docent. Mijn werkzaamheden aan de Hogeschool van Amsterdam combineer ik met initiatieven als ondernemer. Ik hou van omgevingen waar innovaties en vernieuwingen plaatsvinden, en word enthousiast van de kansen die hierbij ontstaan. Ik heb het online platform Toegepast Psycholoog (www.toegepastpsycholoog.nl) gebouwd, waar o.a. 6 opleidingen toegepaste psychologie zich op kunnen profileren. Ik ben initiatiefnemer van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie (www.nbtp.nl). Momenteel ben ik ook bezig met een nieuw project, Red Owl (www.redowl.nl), waar ik de deskundigheid van parttime werkende HBO docenten ga ontsluiten voor het werkveld. Ik sta altijd open voor een goed gesprek over nieuwe ideeën, uitdagingen en ondernemersplannen. Of dit nu in de rol van ondernemer, arbeids- en organisatiepsycholoog, docent, trainer, sportpsycholoog, websiteontwikkelaar of anders is, neem contact met mij op wanneer u hier behoefte aan heeft!

 


Jobhunter voor Zuid/West Nederland

Renate Kremers

 

Renate Kremers

Bio: Mijn naam is Renate, ik ben 47 jaar en ik ben een Toegepast Psycholoog in opleiding. Ik ben werkzaam in het onderwijs en ben het liefst bezig met het coachen en ondersteunen van zorgkinderen. Daarnaast houd ik me bezig met het zoeken naar nieuwe en uitdagende carrières voor de Toegepast Psycholoog. Mijn dagelijkse speurtocht op het internet levert het bewijs dat een Toegepast Psycholoog ontzettend veel kansen heeft op de arbeidsmarkt.
Ik hoop dat ik kan bijdragen aan een positief toekomstperspectief voor de TP-er! :-)

 

 

 

Bloggers:

Niels Kroon 

Bio: Mijn naam is Niels, ik ben 23 jaar en ik ben bijna afgestudeerd toegepast psycholoog. Mijn specialisatie is neuropsychologie en ik heb ervaring met klinische psychodiagnostiek. Energie haal ik uit mensen, muziek maken, lezen, nieuwe dingen leren en delen. Delen voelt goed (vind ik)! Daarom schrijf ik graag voor jou, met jou en over jou en houd ik zo mezelf, maar ook jou op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het meest fascinerende vakgebied dat er bestaat: de psychologie!

Monique Korpershoek

Bio: Mijn naam is Monique, ik ben 47 jaar en toegepast psycholoog. Praten met vrienden en onbekenden over het leven, over onze dromen, onder het genot van een wijntje, is voor mij een heerlijk tijdverdrijf. Ik heb een eigen bedrijf en een intensief programma ontwikkeld waarbij mensen meer grip op hun leven krijgen. Ik blog over de dagelijkse dingen die op ons pad komen en geef tips vanuit de psychologie hoe je hier mee om kunt gaan. 

Corinne klein

 

Corine Willemse

Bio: Mijn naam is Corine, ik ben 46 jaar, toegepast psycholoog, met stage- en afstudeerervaring in het voortgezet onderwijs. Daarnaast ben ik opgeleid en werkzaam (geweest) als journalist en communicatieadviseur. Omdat ik het belangrijk en inspirerend vind om mij in te zetten voor de toegepaste psychologie, ben ik actief voor de beroepsvereniging NBTP en schrijf ik over actuele ontwikkelingen in mijn interessegebieden jeugd, onderwijs & gezondheid. En ik zoek een nieuwe uitdaging als TP’er, in het noorden.

 

 

 

 

- Alexander Gout: 

Bio: Mijn naam is Alexander, ik ben 31 jaar en ik ben Toegepast Psycholoog in opleiding. Daarnaast ben ik trainer en fanatiek blogger. Ik schrijf liedjes en gedichten en ben dol op muziek. Ik ben werkzaam (geweest) in de Forensische Psychiatrie en de GGZ en ik blog graag over mijn ervaringen en de link met interessante theorie. Ik hoop dat ik op die manier mensen enthousiast kan maken voor de studie en het beroep van Toegepast Psycholoog!

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie