TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Praktijk Irene Heim

Toegepast Psycholoog

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: dinsdag, 20th maart 2018
Locatie: Beverwijk

Functie-omschrijving:

Praktijk Irene Heim is een groeiende, kleinschalige organisatie in Beverwijk dat sinds 2005 bestaat. Inmiddels is het team gegroeid tot 7 professionals en 1 officemanager. Per april opent Praktijk Irene Heim daarnaast een locatie in Alkmaar. Wegens deze uitbreiding zijn wij op zoek naar een Toegepast Psycholoog die ons team wil versterken, bij voorkeur met ervaring met het behandelen van kinderen.

Praktijk Irene Heim

Binnen Praktijk Irene Heim wordt zowel behandeling als begeleiding gegeven aan kinderen, pubers, jongeren en volwassenen. De problematiek is zeer uiteenlopend. De kinderen, pubers en jongeren worden o.a. behandeld voor probleemgewoontes, emotionele conflicten, gedragsproblemen en ontwikkelingsproblemen. Volwassenen worden daarentegen voornamelijk behandeld voor depressie, trauma, hsp, overgewicht en persoonlijkheidsstoornissen. Tijdens de behandeling en begeleiding staat de cliënt centraal en wordt ten alle tijden kwaliteit geboden. Meer informatie over de praktijk vind je op www.ireneheim.nl .

Functietaken

Het verzorgen van praktische, sociale en emotionele behandeling en begeleiding aan (individuele) cliënten in een veilige en adequate therapie-setting;
Analyseren van de hulpvraag of -vragen en het opstellen van een behandeling- of begeleidingsplan met bijbehorende doelen;
Initiëren en onderhouden van contacten met het netwerk van de cliënt en andere betrokkenen;
Evalueren met, advies en eventueel ondersteuning geven aan ouders en docenten ten aanzien van hetgeen wat de cliënt laat zien tijdens de therapiesessies;
Opstellen van rapportage over de verrichte werkzaamheden ten behoeve van de cliënt en zijn omgeving;
Bijhouden en controleren van het cliëntdossier conform de interne en externe richtlijnen;
Door ontwikkelen van nieuwe ontwikkelingen in de zorg naar de praktijk;
Ondersteunen en adviseren van collega’s.

Jouw profiel

In eerste instantie zijn wij op zoek naar een enthousiaste, sprankelende, leergierige, out of the box denkende, flexibele Toegepast Psycholoog die ons team wil versterken. Daarnaast zoeken wij een Toegepast Psycholoog:

Zonder 9.00-17.00 uur mentaliteit;
Met een afgeronde HBO opleiding Toegepaste psychologie;
Met affiniteit met doelgroep;
Met goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
Met open en respectvolle houding, goede sociale vaardigheden en contactuele eigenschappen;
In het bezit van rijbewijs-b en een auto (pré);
Ingeschreven (of bereid zijn tot inschrijven) bij de NVPA en de SKJ;
Het aanvragen en overhandigen van een VOG is verplicht.
Het opvragen van referenties maakt deel uit van de selectieprocedure.

Ons aanbod

Werken bij Praktijk Irene Heim betekent zelfstandig werken binnen een gezellig en ambitieus team van professionals. Het gaat in eerste instantie een aanstelling van een half jaar met mogelijkheden tot verlening. Het betreft een functie beginnende bij 0,5 dag in de week wat op termijn wordt uitgebreid naar 4 dagen.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct door jouw sollicitatiebrief met een up-to-date CV en korte motivatie te mailen naar vacature @ireneheim.nl (aan elkaar). Heb je vragen of wil je graag meer weten over deze functie? Neem dan ook contact met ons op.

Originele vacature.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie