TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

BMC

Wmo consulent, Zuid-Holland, Zeeland en West-Brabant

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 27th augustus 2018
Locatie: Zuid-Holland, Zeeland en West-Brabant

Functie-omschrijving:

Over de functie
Als interim professional bij BMC weet je je op een professionele manier te presenteren bij de klant en verbindt mogelijke kansen in je netwerk. Je staat stevig in de schoenen en bent deskundig in je werk. Vanuit jouw vakmanschap snap jij precies wat er moet gebeuren om onze opdrachtgevers verder te helpen. Je gaat snel tot actie over en brengt met je bevlogenheid en enthousiasme anderen ook in beweging.

Werk jij momenteel als Wmo consulent en ben jij je al aan het oriënteren op een leuke opdracht? Voor diverse gemeenten in regio Zuid-Holland, Zeeland en West-Brabant ben ik op zoek naar een Wmo consulent.

Als Wmo consulent ben jij het eerste aanspreekpunt voor burgers die een aanvraag komen indienen voor een vergoeding vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo). Je bent in staat om door middel van huisbezoeken (complexe) aanvragen door middel van vraagverheldering zelf te beoordelen en indicatiestellingen uit te voeren. Daarnaast kan je worden ingezet voor her-indicaties.

Je taken als Wmo consulent zien er in hoofdlijnen als volgt uit:
- Zorg dragen voor de behandeling en afhandeling van nieuwe Wmo-aanvragen en/of her-indicaties middels huisbezoek;
- Opstellen van rapportages met indicatievoorstel;
- Opstellen van beschikkingen;
- Overleg voeren met zorgaanbieders, leveranciers en andere (externe) partners.

Functie-eisen
Om voor deze vacature in aanmerking te komen beschik je over:
- een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur psychologie, ergotherapie, fysiotherapie, orthopedagogiek of gedragswetenschappen;
- aanvullende opleiding tot Wmo consulent is een pré;
- werkervaring binnen het Wmo werkveld, bij voorkeur (ook) van begeleiding en beschermd wonen;
- een aanvullende opleiding of cursus op het gebied van de nieuwe wet- en regelgeving rondom de Wmo;
- uitstekende communicatieve vaardigheden om snel inzicht te krijgen in de situatie van de cliënt;
- rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer;
- kennis van GWS4all, Socrates en Civision is een pré.

In deze rol is het belangrijk dat je vernieuwend kunt denken en niet klakkeloos de "oude wegen" bewandelt. Je weet de burger in zijn/ haar kracht te zetten en pakt proactief werk op, ook van je collega's. Je bent op de hoogte van de huidige Wmo-wetgeving en durft binnen die grenzen te ondernemen. Je kunt je eigen plan trekken en hebt een hoog werktempo.

Om een goede eerste inschatting te kunnen maken of jij in aanmerking zou kunnen komen voor deze functie, vraag ik je je cv en een gerichte motivatie bij je sollicitatie toe te voegen.

Arbeidsvoorwaarden
Salariëring geschiedt conform de Cao van onze opdrachtgever en bedraagt maximaal €3.805,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week. Het aantal uren per week en de startdatum zijn in overleg en afhankelijk van de opdracht te bepalen.

Je houdt je bezig met uitdagende opdrachten bij gemeenten. Hiervoor ontvang je een passend salaris, conform de CAO van de opdrachtgever.
Ben je bij BMC in dienst dan heb je recht op 25 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek, 8% vakantiegeld, een aantrekkelijke pensioenregeling en de mogelijkheid om gebruik te maken van onze collectiviteitskorting op jouw zorgverzekering en aanvullende verzekeringen.

Bedrijfsinformatie
De specifieke informatie over de organisatie die de vacature heeft uitgezet, wordt in een persoonlijk gesprek met je besproken.

BMC Rotterdam bestaat uit drie enthousiaste Recruitment Consultants die verder kijken dan jouw cv. Bij ons ben je geen nummer, maar kennen wij jou persoonlijk. En door onze nauwe samenwerking met andere collega’s in het land en ons grote netwerk binnen gemeenten vergroot jij je kans op een uitdagende opdracht die er toe doet.

Als Recruitment Consultant binnen het Sociaal Domein haal ik voldoening uit een tevreden professional die ik heb kunnen helpen bij de volgende stap in zijn/haar carrière. Voor meer informatie over deze functie, bel of mail mij gerust. Ook ben ik via WhatsApp goed bereikbaar!

Contactinformatie
Voor meer informatie neem je contact op met Michella Oudshoorn via telefoonnummer 06-10831559

Over BMC
Werken bij BMC is werken aan het verbeteren van de publieke sector in brede zin. Zo werken wij onder andere samen met onderwijsinstellingen, gemeenten, woningcorporaties en zorginstellingen. Onze 1200 betrokken medewerkers zetten zich dagelijks in in het belang van de inwoner, de cliënt en de leerling. Wij onderscheiden ons door strategisch advies nadrukkelijk aan uitvoering te koppelen. Onze maatschappelijke betrokkenheid komt tot uiting in oplossingen die er ook echt toe doen voor de mensen voor wie we het doen. Dit doen wij samen met de opdrachtgever, maar ook samen met onze collega’s. Betrokken bij elkaar houden we elkaar scherp, werken we continu aan onze maatschappelijke relevantie en maken we de stap naar verdere ontwikkeling.
Heb jij hart voor de publieke zaak? Dan heeft BMC mooie opdrachten voor jou, of je nu behoefte hebt aan flexibiliteit als ZZP-er of aan de stabiliteit van een vast contract. Wij bieden de contractvorm die bij je past. Ook voor werving & selectie ben je bij ons aan het juiste adres.
BMC maakt ​naast Yacht ​onderdeel uit van de Yacht Group​. Yacht verbindt de beste professionals uit de markt ​m​et organisaties die het verschil willen maken​,​ in onder andere IT, Finance en Engineering. BMC vormt​ door haar diverse expertises hét Center of Excellence voor de publieke sector.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie