TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

NEDAP

Campus Recruiter

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 15th oktober 2018
Locatie: Groenlo

Functie-omschrijving:

nedapNedap zoekt een enthousiaste Campus Recruiter!

Herken jij talent omdat je er zelf één bent? Weet jij met veel plezier en ambitie studenten enthousiast te krijgen voor Nedap? Ja?! Dan zijn wij op zoek naar jou. Nedap is continue op zoek naar talent en heeft daar jouw hulp bij nodig. Jij vormt de schakel tussen de student of starter en onze collega’s.

Wat ga je doen?
Als Campus Recruiter ben jij de ambassadeur van Nedap op onze events met o.a. universiteiten en studieverenigingen. Om in contact te komen met de slimste studenten uit het hele land organiseer je aansprekende events en zorg je bijvoorbeeld voor een volwaardig stageprogramma bij Nedap. Je vindt het gaaf om het verhaal van Nedap te vertellen en ons te helpen in de zoektocht naar alleen de allerbeste studenten!

Door het opzetten van jouw talentpool, zorg je voor een snelle maar vooral goede invulling van de vacatures. Je ontwikkelt je tot expert in het vinden en verbinden van de beste business studenten en young professionals aan Nedap. Je krijgt er energie van om de verschillende marktgroepen van Nedap te leren kennen en je begrijpt de behoeftes van zowel je collega’s als de kandidaten. Om de beste mensen binnen te halen speur je social media af, heb je sollicitatiegesprekken voor bijvoorbeeld onze Nedap Masterclass en leg je contacten met verenigingen en universiteiten voor een structurele samenwerking.

Wie zoeken we?
Je bent enthousiast over deze doelgroep en bruist van de ideeën. Daarnaast zijn we op zoek naar:
• Een afgeronde hbo- of wo-opleiding met vereniging of bestuurservaring;
• Goede communicatieve en presentatievaardigheden;
• Ervaring met social media en bij voorkeur het organiseren van events;
• Je bent zowel ondernemend als creatief;
• Je bent een aanpakker en neemt zelf het initiatief.

Ons aanbod
Bij Nedap krijg je de verantwoordelijkheid waar je om vraagt en naar verlangt. Niemand die je hier vertelt wat je moet doen (tenzij je dat wilt). Het team bestaat uit collega’s waarbij humor, creativiteit en ambitie een belangrijke rol spelen.

Uiteraard bieden wij uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben jij verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Als jij bovenstaande omschrijving uitdagend vindt, een sterke klik voelt met deze doelgroep en onderdeel wilt uitmaken van ons gezellige recruitmentteam, maken we graag kennis!

En nu?
Je kunt solliciteren via onze website https://www.lifeatnedap.com/vacatures. Stuur je motivatie en CV via de sollicitatiebutton t.a.v. Anne Berndsen. Voor meer informatie kun je haar mailen (anne.berndsen@nedap.com) of bellen (06-11949530).

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie