TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Unique

Consultant Emmeloord

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 5th november 2018
Locatie: Emmeloord

Functie-omschrijving:

Over de functie
Jij bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van kandidaten in de MKB markt in regio Emmeloord. Je zorgt voor de juiste match tussen kandidaten, vacatures en bedrijfsculturen voor zowel tijdelijke en vaste functies. Hiervoor beoordeel en selecteer jij cv’s, nodigt kandidaten uit en voert intake gesprekken.
Jij schrijft wervende vacatureteksten zodat de juiste doelgroep gaat solliciteren op jouw vacatures. Jij verdiept je in de doelgroepen en branches van je klanten.
Jij zoekt online naar kandidaten en benadert het beste talent in je regio, zorgt dat je met ze in gesprek komt en maakt ze enthousiast over het werken bij je klanten.
Samen met je team ben jij verantwoordelijk om zoveel mogelijk commerciële doeleinden te behalen. Daarom wil jij zoveel mogelijk vacatures binnen halen, klanten helpen en zo veel mogelijk kandidaten aan een baan helpen.
Naast recruitment en acquisitie behoort relatiebeheer ook bij jouw werkzaamheden. Jij weet wat er speelt bij je klanten en jij bent een goede gesprekspartner. Jij wilt weten wat HR adviseurs, corporate recruiters en teamleiders bij je klanten dagelijks bezig houdt. Waar lopen ze tegenaan en hoe kun jij dit oplossen.
Jij bedenkt samen met je collega’s sales- en recruitment acties.
Jij onderhandelt met prospects en klanten over tarieven en leveringsvoorwaarden en jij schrijft commerciële offertes.
Als consultant handel jij vanuit eigen ondernemerschap, signaleert commerciële kansen en speelt daar op in.
Ook kun je jouw functie verbreden door deel te nemen aan regionale en landelijke projecten. Unique kent verschillende loopbaanpaden. Zo ben je verzekerd van een veelzijdige en uitdagende carrière binnen Unique. Hier ben je nooit uitgeleerd!

Functie eisen
Wat heb je nodig om een goede Consultant te zijn? Functie eisen:

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Opleidingen die goed aansluiten zijn Commerciële Economie, HRM / Personeel & Arbeid, Hogere Hotelschool, Toerisme, MER, Communicatie- en Marketing Management, Toegepaste Psychologie, Bedrijfskunde, Makelaardij, Vrijetijdsmanagement.
Je hebt werk- of stage ervaring in een commerciële functie.
Het is een pré als je werkervaring hebt opgedaan in de uitzendbranche eventueel doormiddel van een stage.
Je bent 36-40 uur beschikbaar
Omdat jij naar klanten op bezoek gaat in de auto van Unique, ben jij in het bezit van rijbewijs B.
Deskundig. Je bent professioneel en slagvaardig.
Ondernemend. Je weet wat nodig is om succesvol te zijn. Je daagt uit en overtreft verwachtingen.
Nieuwsgierig. Je hebt interesse in de ander, blijft zoeken naar oplossingen.
Klantgericht. Je vindt klanttevredenheid en kwaliteit belangrijk.
Je bent ambitieus. Je wil jezelf blijven ontwikkelen.

Wat we bieden
Wat bieden wij?

Marktconform startsalaris
Fulltime of parttime ( minimaal 32u p/w)
Aantrekkelijke bonusregeling bij het behalen van de targets
25 vakantiedagen
Laptop
Jaarlijkse vitaliteitsvergoeding van 250 euro na een bepaalde periode
Collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 8% vakantietoeslag

Opleidingen en doorgroeimogelijkheden:

Opleidingstraject van 1 maand aan de Unique Academy. Waar je alles leert over arbeidswet- en regelgeving, recruitment en sales.
Interne opleidingsmogelijkheden; elk jaar moet je een x aantal studiepunten verzilverd hebben om te blijven groeien en ontwikkelen in je vakgebied.
Je gaat in je 1e jaar de basisopleiding Intercedent volgen (SEU) op de kosten van Unique. Na het behalen krijg je direct een salarisverhoging van 100 euro bruto.
Een gratis account bij Unique Online Trainingen (Good Habitz) waarmee je meer dan 100 praktische trainingen kunt volgen.
Doorgroeimogelijkheden. Je kan bij Unique binnen een paar jaar al doorgroeien naar Senior Consultant, Manager, Regio- of Landelijkmanager, Accountmanager of naar een staf functie op het hoofdkantoor van Unique. Unique gelooft in groei en ambitie.

Fun:

Wekelijkse VRMIBO op de vestiging; het motto is dan ook niet voor niets Work Hard, Play Hard!
Een jaarlijkse buitenlandse incentivereis als jij met je team je targets hebt behaald! Wij zijn al met z’n allen naar Budapest, Valencia en Ibiza geweest, ga jij volgend jaar met ons mee?
We inspireren elkaar tijdens landelijke en regionale inspiratiesessies op het hoofdkantoor van Unique.
Elk jaar een feest en in januari een kick-off met al je Unique-collega’s.
Een great place to work. Unique is in 2017 weer uitgeroepen tot een van de beste werkgevers van Nederland.

Over het bedrijf
Unique. Wie zijn wij?
Plezier in je werk. Daar geloven we in. Unique scoort bij Great Place to Work hoog op een goede werksfeer en een collegiale cultuur. Wij zijn gewend informeel met elkaar om te gaan, zonder het resultaat uit het oog te verliezen. Je moet jezelf kunnen zijn. Werk aan morgen.

Team Unique Emmeloord
Het team in Emmeloord bestaat uit een manager en twee consultants en een MBO stagiair consultant. Je hebt veel contact met andere vestigingen door het hele land, in totaal zijn er 120 vestigingen en werken er meer dan 800 mensen bij Unique. Vestiging Emmeloord valt in regio Noord-Oost, een hechte regio waarmee we elke dag veel contact hebben en samenwerkingen opzoeken.

De vestiging in Emmeloord is gespecialiseerd in het midden en klein bedrijf voor regio Emmeloord. Hier zijn wij voornamelijk gericht op de kantoorfuncties en technische/productie/logisitieke functies. Hierbij is de diversiteit groot aan functieprofielen; van receptionistes tot aan managers functies maar ook magazijnkrachten en chauffeurs.

De sfeer in het team is erg goed. We zijn professioneel en persoonlijk naar onze klanten en kandidaten, maar gaan intern informeel en betrokken met elkaar om. We hebben in het team veel voor elkaar over en dagen onszelf en elkaar uit elke dag het beste uit onszelf te halen! Werk je bij Unique Emmeloord dan moet je kritisch naar jezelf kunnen kijken, de wil hebben om jezelf te blijven ontwikkelen en kunnen genieten van wat sarcastische humor!

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie